Σοκάρει ο μητροκτόνος των Γρεβενών: «Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου»

0
220
σοκάρει-ο-μητροκτόνος-των-γρεβενών-ο

Σοκάρει ο μητροκτόνος των Γρεβενών: «Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου»

Ειδήσεις: Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για τον άνθρωπο που σκότωσε τη γιαγιά και μητέρα στα Γρεβενά, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι «με έβαλε ο διάβολος να το κάνω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ο μητροκτόνος που σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στο εισαγγελέα, εκτός από την ανθρωποκτονία και βιασμό κατηγορείται για βία κατά υπάλληλων. Κι αυτό γιατί όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον προσαγάγουν μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, ο 59χρονος αντιστάθηκε όχι μόνο απωθώντας τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αλλά και χτυπώντας τους.

Μετά το εξιτήριο που έλαβε τον περασμένο Αύγουστο από τη ψυχιατρική κλινική στην οποία είχε παραμείνει για νοσηλεία δέκα ημέρες, ο 59χρονος σε καθημερινή σχεδόν βάση πήγαινε στο καφενείο του χωριού του, στα Γρεβενά.

Οι κάτοικοι στο Κοσμάτι τον αντιμετώπιζαν επιφυλακτικά, ενώ προσπαθούσαν να είναι προσεκτικοί σε κάθε τους κουβέντα προκειμένου ο μητροκτόνος να μην εκνευριστεί. Εκείνες τις ημέρες του περασμένου καλοκαιριού, ο 59χρονος γυμναστής, τους άφησε όλους άφωνους όταν άρχισε να τους περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τη γιαγιά του του 1993.

Αφού τους περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την αποτρόπαια πράξη του, ανέφερε το άτομο που τον προέτρεψε να βγάλει από τη ζωή και τη γιαγιά του. ««O διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου», είπε ο μητροκτόνος για το έγκλημα που διέπραξε σε ηλικία 31 ετών.

Ο 59χρονος ήταν γυμναστής και έκανε μαθήματα σε σχολεία. Το τελευταίο εκπαιδευτικό συγκρότημα που δίδαξε ήταν στην Κόρινθο. Από εκεί σταμάτησε, όπως λένε οι πληροφορίες του newsit.gr πριν από οκτώ χρόνια, ενώ ήταν και παντρεμένος.

Από το γάμο του είχε αποκτήσει ένα κορίτσι το οποίο σήμερα είναι περίπου 30 ετών. Οι κάτοικοι στο Κοσμάτι των Γρεβενών δεν έχουν δει ποτέ ούτε την πρώην γυναίκα ούτε την κόρη του 59χρονου μητροκτόνου.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr