Σοκαρισμένο το πανελλήνιο ! Ηράκλειο:Το σημείο της τραγωδίας – Εδώ βρέθηκε ο 3χρονος χωρίς τις αισθήσεις του

0
54
σοκαρισμένο-το-πανελλήνιο-ηράκλειοτ

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο -Ηράκλειο: Το σημείο της τραγωδίας – Εδώ βρέθηκε ο 3χρονος χωρίς τις αισθήσεις του-Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Κρήτη από το τραγικό ατύχημα με το 3χρονο αγοράκι που έπεσε μέσα σε βαρέλι με νερό. Το άτυχο παιδάκι παραμένει σε σοβαρή κατάσταση και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Όλες οι ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

NEWS -Ήταν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η οικογένεια του 3χρονου αγοριού, το εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε ένα βαρέλι με νερό.

Το άτυχο παιδί φαίνεται ότι έπαιζε έξω από το σπίτι του σε ένα εργοτάξιο που υπήρχε, καθώς η οικογένεια έκανε εργασίες στο σπίτι.

Δείτε εικόνες από το σημείο:


Εδώ βρέθηκε το άτυχο παιδί χωρίς τις αισθήσεις του

Κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής της μητέρας του και – άγνωστο πως – βρέθηκε μέσα στο μπλε βαρέλι που περιείχε νερό.

Η μητέρα και οι συγγενείς του το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του Χάρακα με τους γιατρούς να παλεύουν επί δύο ώρες και 45 λεπτά να το επαναφέρουν στη ζωή. Μετά από άνιση μάχη, οι γιατροί ειδοποιούν το ΕΚΑΒ ότι το παιδί είναι νεκρό και να έρθει να το παραλάβει, προκειμένου να το μεταφέρει στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ.

Ωστόσο, λίγο πριν φτάσει το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας ενημερώνεται πως το παιδί απέκτησε ασθενή σφυγμό.

Οι κινήσεις τόσο των γιατρών του Κέντρου Υγείας όσο και της γιατρού του ΕΚΑΒ ήταν καθοριστικές.

Μέσα σε λίγο χρόνο επανήλθε στη ζωή το 2χρονο παιδί και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το 2χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το μικρό παιδί βρίσκεται στην ΜΕΘ Παίδων και ακόμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί η πορεία της υγείας του.

«Το μικρό αγόρι είναι σε πολύ βαριά κατάσταση. Νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων διασωληνωμένο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης ο οποίος δήλωσε πως «κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη».

Μάλιστα, ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί η «ζημιά» που ίσως έχει γίνει σε εγκέφαλο και ζωτικά όργανα καθώς όπως τόνισε ο κ. Χαλκιαδάκης «πρώτα πρέπει να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του και μετά να γίνουν αυτές οι εξετάσεις»

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr