Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη! Ώρες αγωνίας για τον 25χρονο πολυτραματία

0
189

ΚΡΗΤΗ ΝΕΑ: Στο κόκκινο η αγωνία στην Κρήτη, για τον 25χρονο πολυτραυματία. Στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο με τη σύγκρουση της μηχανής που οδηγούσε με αυτοκίνητο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ βρίσκεται ο 25χρονος οδηγός μηχανής μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός χαρακτηρίζεται ως «πολυτραυματίας και πολυκαταγματίας» από τους θεράποντες γιατρούς στο Βενιζέλειο όπου νοσηλεύεται, αφού φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα στο κρανίο, κατάγματα στην κάτω γνάθο και πολλαπλά τραύματα σε άλλα σημεία του σώματος.

Σημειώνεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα ο 25χρονος αναμένεται να αποδεσμευθεί από τα μηχανήματα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις (αξονική τομογραφία) ώστε να επανεκτιμηθεί με ασφάλεια η κατάσταση της υγείας του ασθενούς.

Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής όταν μία μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στον επαρχιακό δρόμο από τους Κουνάβους προς τα Πεζά (στην ενδοχώρα του Ηρακλείου).

Ο 25χρονος οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά μετά τη σφοδρή σύγκρουση που είχε η μηχανή που οδηγούσε με αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η Τροχαία Ηρακλείου διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr