Σοβαρές καταγγελίες για την Κάμαλα Χάρις: Συμπεριφέρονται στους υπαλλήλους του γραφείου «σαν σκ@@@»

0
20
σοβαρές-καταγγελίες-για-την-κάμαλα-χά

Σοβαρές καταγγελίες για την Κάμαλα Χάρις: Συμπεριφέρονται στους υπαλλήλους του γραφείου «σαν σκ@@@»

Ειδήσεις: Καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί πίσω από τις κλειστές πόρτες του γραφείου της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις είδαν το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr

Κάποιοι συμπεριφέρονται στους υπαλλήλους του γραφείου «σαν σκ@@@» και οι περισσότεροι υποδεικνύουν την επικεφαλής του προσωπικού της Κάμαλα Χάρις, Tina Flournoy.

Σύμφωνα με την Daily Mail oι εντάσεις εκδηλώθηκαν όταν η Χάρις επισκέφτηκε την προηγούμενη βδομάδα το συνοριακό τείχος των ΗΠΑ με το Μεξικό.

Το περιοδικό Politico μίλησε με 22 εν ενεργεία και πρώην υπαλλήλους της αντιπροέδρου, αλλά και συνεργάτες της. Οι πηγές περιγράφουν ένα πολύ κακό κλίμα, με χαμηλό ηθικό και διάχυτη δυσπιστία, αλλά και κακή επικοινωνία μεταξύ τους. Οι περισσότεροι δείχνουν ως υπαίτια τη Flournoy, η οποία έχει δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα όπου «οι ιδέες δεν συζητιούνται ή συναντούν σκληρές απαντήσεις». Η ίδια «αρνείται να πάρει την ευθύνη» και κατηγορεί τους βοηθούς της για κάθε κακό αποτέλεσμα.

Άλλες πηγές θεωρούν υπεύθυνη την Κάμαλα για τον τρόπο που λειτουργεί το γραφείο της, ισχυριζόμενοι πως το τοξικό κλίμα «ξεκινά από την κορυφή». «Δεν είναι ένα υγιές περιβάλλον και οι άνθρωποι νιώθουν πως δεν τους συμπεριφέρονται καλά. Δεν είναι ένα μέρος που νιώθεις υποστήριξη, αλλά ένα μέρος που σου συμπεριφέρονται σαν σκ@@@». Οι ίδιοι άνθρωποι αποκάλυψαν επίσης πως για την κατάσταση στο γραφείο της Χάρις ανησυχεί ακόμα και ο Λευκός Οίκος.

Η εκπρόσωπος της Χάρις, Symone Sanders, απέρριψε τους ισχυρισμούς και αποκάλεσε εκείνους που τα ανέφεραν «δειλούς», σύμφωνα με την Politico. «Αυτοί οι άνθρωποι είναι δειλοί για να το κάνουν με αυτόν τον τρόπο», είπε ο Sanders.

Και πρόσθεσε: «Δεν ασχολούμαστε με ουράνια τόξα και λαγουδάκια όλη την ημέρα. Αυτό που ακούω είναι ότι οι άνθρωποι έχουν δύσκολες δουλειές και έχω να πω “Καλώς ήλθατε στο κλαμπ”. Έχουμε δημιουργήσει μια κουλτούρα όπου οι άνθρωποι, αν υπάρχει κάτι που θέλουν να αναδείξουν, υπάρχουν τρόποι για να το κάνουν. Όποιος έχει κάτι που θα ήθελε να θέσει ως ζήτημα, πρέπει να το κάνει άμεσα. Η Σάντερς είπε επίσης ότι η Κάμαλα Χάρις «επικεντρώνεται στη δουλειά» και «όχι στο κουτσομπολιό γύρω από τον ψύκτη του νερού».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr