Σπήλιος Λιβανός: Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

0
118
σπήλιος-λιβανός-αυτή-είναι-η-επιστολή

Την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον – πρώην πλέον – υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του ότι είχε «ειρωνική διάθεση» απέναντι στον Πέτρο Δούκα στο βίντεο που «έκαψε» και τους δύο.

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης
«Η μέχρι τώρα πορεία μου στην πολιτική και ο αξιακός μου κώδικας απέχουν πολύ από το περιεχόμενο διαλόγου με τον Δήμαρχο Σπάρτης, το οποίο κατεγράφη εν αγνοία μου και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα.

Παρά την εμφανώς ειρωνική μου διάθεση απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτησή του, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω παρερμηνεία η οποία θα μπορούσε να πλήξει τις αρχές της μεγάλης και φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης, θέτω στη διάθεσή σας την παραίτησή μου από τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Θέση την οποία επί 13 μήνες υπηρέτησα άοκνα, με απόλυτο γνώμονα τη στήριξη και τον εκσυχρονισμό της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης και ιδιαίτερα την τοποθέτηση του Έλληνα αγρότη στη θέση που του αξίζει. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το έργο θα συνεχιστεί από την κυβέρνησή μας με επιτυχία, προς όφελος της πατρίδας μας.

Με εκτίμηση Σπήλιος Λιβανός».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr