Σπύρου Λούη – Οδηγός αυτοκινήτου βγήκε από το… παράθυρο για να σωθεί

0
231

Εικόνες παράλυσης καταγράφονται στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Αττικής, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να ταλαιπωρούνται επί ώρα μέσα στα ακινητοποιημένα οχήματά τους.

Τις τελευταίες ώρες η Κηφισίας είναι απροσπέλαστη, με τις ταχύτητες να είναι ιδιαίτερα χαμηλές λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων.

Σπύρου Λούη – Bγήκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου ο νεαρός για σωθεί

Λόγω της κακοκαιρίας ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στη Σπύρου Λούη. Ο οδηγός,  μη μπορώντας να συνεχίσει την πορεία του σταμάτησε και βγήκε από το παράθυρο του οχήματος, λόγω προβλημάτων στη μηχανή από την υπερβολική ποσότητα νερού.

Πλημμύρισε η Πανόρμου από την βροχή

«Θάλασσα» έγινε η άσφαλτος στην Πανόρμου όπου από την βροχή το ρεύμα προς την οδό Αλεξάνδρας πλημμύρισε με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες ενώ οι πεζοί να ταλαιπωρούνται προκειμένου να μην βραχούν.

Πλημμύρισαν οι γραμμές στο Θησείο – Διακόπηκε το δρομολόγιο Ταύρος – Ομόνοια στον ηλεκτρικό

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα και στα μέσα σταθερής τροχιάς. Ήδη, διακόπηκαν τα δρομολόγια του ηλεκτρικού στο τμήμα Ταύρος-Ομονοια , ενώ πλημμύρισαν οι γραμμές στο Θησείο. Δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στον σταθμό για άντληση των υδάτων.λ\

Προβλήματα υπάρχουν και στο τραμ.
Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, η κίνηση των συρμών του τραμ διεξάγεται ως εξής:

(Πλάτων) Κασομούλη – Πικροδάφνη

(Αριστοτέλης) Κασομούλη -ΣΕΦ,

(Θουκιδίδης) Πικροδάφνη – ΣΕΦ

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr