Στα Public & MediaMarkt παραλαμβάνετε άμεσα τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

0
436
στα-public-mediamarkt-παραλαμβάνετε-άμεσα-τα-χριστ

Στα Public & MediaMarkt παραλαμβάνετε άμεσα τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

Ειδήσεις: Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που κάνουμε τις αγορές μας τα τελευταία χρόνια;

Σημαντικά, αν λάβουμε υπόψη και την πανδημία, η οποία αποτέλεσε καταλύτη των αλλαγών αυτών. Οι ψηφιακές τεχνολογίες και το Διαδίκτυο έχουν δώσει τη δυνατότητα αφενός στους καταναλωτές να έχουν περισσότερες επιλογές και αφετέρου στις αλυσίδες λιανικής πώλησης να προσφέρουν μία πιο ολοκληρωμένη και διαφοροποιημένη εμπειρία. Ο συνδυασμός των online καναλιών και των φυσικών καταστημάτων έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και οι καταναλωτές έχουν υψηλότερες απαιτήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Αν και η τιμή παραμένει ψηλά, στις προτιμήσεις τους δεν αποτελεί τον μόνο παράγοντα επιλογής για ένα προϊόν.

Οι πελάτες αναζητούν επιπλέον υπηρεσίες, όπως η αυθημερόν παραλαβή online παραγγελιών από το κατάστημα, το ανέπαφο checkout χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από τα ταμεία του καταστήματος ή ακόμη και η ηλεκτρονική έκδοση της απόδειξής τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Focus Bari, 1 στους 3 Έλληνες θεωρεί τον χρόνο παράδοσης το πιο σημαντικό κριτήριο αγορών.

Με τα Χριστούγεννα να είναι εδώ, η εμπειρία των αγορών, είτε σε online, είτε σε φυσικό κατάστημα, είναι εξαιρετικά σημαντική. Όμως, δεν είναι διόλου απλό για μια επιχείρηση του λιανεμπορίου να προσφέρει την πραγματικά διαφοροποιημένη και κορυφαία εξυπηρέτηση. Σε αυτές που κάνουν τη διαφορά συγκαταλέγεται η Public-MediaMarkt (PMM).

Ένας βασικός λόγος προκειμένου κάποιος να επιλέξει για τις αγορές του τα καταστήματα (φυσικά ή online) είτε του Public, είτε της MediaMarkt είναι οι πολλές δυνατότητες που προσφέρουν. Η ΡΜΜ διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων της αγοράς, με τον αριθμό των κωδικών σε είδη τεχνολογίας, πολιτισμού και οικιακών συσκευών να ξεπερνά το 1 εκατ.

Μια νέα καταναλωτική εμπειρία

Η εταιρεία αξιοποιεί το νέο, υπερσύγχρονο logistics center των 22.000 τ.μ. που έχει δημιουργήσει και της επιτρέπει να προσφέρει αυθημερόν παραλαβή από τα καταστήματα της επιλογής των πελατών για πάνω από 100.000 προϊόντα. Ενώ, πάνω από 300.000 προϊόντα φτάνουν στους καταναλωτές δωρεάν σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 1-3 μέρες. Με τις ομάδες της PMM να λειτουργούν με φουλ ρυθμούς τους τελευταίους μήνες, το αποτέλεσμα είναι να έχει δημιουργηθεί μια σειρά από υπηρεσίες που διαφοροποιούν την καταναλωτική εμπειρία.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

-Παράδοση με αντικαταβολή χωρίς έξτρα χρεώσεις.
-Δυνατότητα έκδοσης e-gift card για καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών τους σε δώρα.
-Ανέπαφο checkout για αγορές εντός του καταστήματος.
-Ηλεκτρονική παραλαβή απόδειξης.
-Παραλαβή εντός του καταστήματος για online αγορές, καθώς έχουν διαμορφωθεί περισσότερα σημεία.
-Walk-in παραγγελίες για όσους αναζητούν μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες αλλάζουν την εμπειρία στους καταναλωτές, οι οποίοι πλέον έχουν εναλλακτικές στον τρόπο που θα αγοράσουν και θα παραλάβουν την on line παραγγελία τους. Ιδίως αυτή την περίοδο των εορτών, που όλοι τρέχουν να προλάβουμε την αγορά των δώρων, τα Public και MediaMarkt εμφανίζονται ως η πλέον κατάλληλη επιλογή.

Τι νέο θα φέρει το 2022

Οι καταναλωτές έχουν ακόμη ένα λόγο να επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα Public και MediaMarkt. Ήδη η PMM έχει παρουσιάσει ένα διαφορετικό και ακόμη πιο ελκυστικό format καταστημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μέσα στο 2022 το νέο format καταστημάτων θα επεκταθεί, ενώ σε όλο και περισσότερα καταστήματα Public θα προστεθούν μεγάλες οικιακές συσκευές, συμπληρώνοντας την ήδη μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρουν.

iefimerida.gr

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr