ΣΤΑΣΥ: ΠΡΟΣΟΧΗ! Πότε θα είναι κλειστοί οι σταθμοί ΜΕΤΡΟ και ποιοι – ΜΜΜ

0
138

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΟ: Τρείς σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Αυγούστου 2022, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΣΤΑ.ΣΥ., το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Αυγούστου 2022 , οι σταθμοί του Μετρό «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (www.stasy.gr).

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr