Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και τρίτη καταγγελία – «Με παρενόχλησε, ήμουν 15 χρονών και το ήξερε»

0
116
στάθης-παναγιωτόπουλος-και-τρίτη-κατ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και τρίτη καταγγελία – «Με παρενόχλησε, ήμουν 15 χρονών και το ήξερε»

Ειδήσεις: Η δημοσιοποίηση της καταγγελίας για ανάρτηση revenge porn από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο άνοιξε όπως φαίνεται τον Ασκό του Αιόλου για τον μέχρι χθες συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Μετά τον σάλο που προέκυψε έρχονται στο φως κα νέες καταγγελίες, αυτή τη φορά για σεξουαλική παρενόχληση με πρωταγωνιστή τον γνωστό μουσικό παραγωγό.

Την αρχή έκανε η τραγουδίστρια Chrysa με ανάρτησή της στο Instagram έγραψε πώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την προσέγγισε σε γυναικείες τουαλέτες όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη και της μίλησε χυδαία.

«Ήμουν 15 χρονών και το γνώριζε»

Λίγο αργότερα και μια ακόμη γυναίκα προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία σε βάρος του παρουσιαστή. Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την παρενόχλησε σεξουαλικά το 2010 ενώ εκείνη ήταν 15 χρονών και εκείνος το γνώριζε.

Η καταγγελία:

«2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη. Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λεει ο Στάθης “θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις”. Μια και μου έκανε το “ορίστε” να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ.

Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει “φιλί;”. Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά “καλό μεσημέρι”. Μου λέει “δεν εννοούσα αυτό, φιλί;” Του λέω “δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι” και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να παω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει “δεν πειράζει”.
Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε.

Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δεν θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου.
Σήμερα καμία μόνη»

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr