Στη Ρόδο κλιμάκιο στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς

0
90
στη-ρόδο-κλιμάκιο-στελεχών-της-τράπεζ

Τράπεζας Πειραιώς: Διήμερη επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Εταιρικής Τραπεζικής, κ. Θάνο Βλαχόπουλο.

Κατά την παραμονή του στη Ρόδο, το κλιμάκιο στελεχών της Τράπεζας είχε συναντήσεις με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κυρίως στον ξενοδοχειακό κλάδο και στηρίζουν την τοπική οικονομία και την απασχόληση. Στόχος ήταν η ενημέρωση των επιχειρήσεων για τις στρατηγικές προτεραιότητες του Ομίλου και πως αυτές συνδέονται με την πρόθεση της Τράπεζας να χρηματοδοτήσει τα επενδυτικά τους σχέδια και να ενισχύσει τη ρευστότητάς τους, με κριτήρια υπεύθυνης και βιώσιμης Τραπεζικής (ESG), με στόχο την εξωστρέφεια, την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την διευκόλυνση του συναλλακτικού τους κυκλώματος.

Επιπρόσθετα, στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που αναδύονται στη νέα φάση στην οποία εισέρχεται η ελληνική οικονομία με την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, που αναμένεται να αποτελέσει βασικό μοχλό για τον μετασχηματισμό του επιχειρηματικού και παραγωγικού μοντέλου της χώρας.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr