Στη Βόρεια Εύβοια μεταβαίνει αύριο ο Μητσοτάκης

0
93
στη-βόρεια-εύβοια-μεταβαίνει-αύριο-ο-μ

Στη Βόρεια Εύβοια μεταβαίνει αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεία κυβερνητικού κλιμακίου. Η επίσκεψη είχε προγραμματισθεί να γίνει το προηγούμενο σαββατοκύριακο, αλλά ακυρώθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Η άφιξή του στην περιοχή έχει προγραμματισθεί για τις 10.30 το πρωί και θα γίνει εκτενής συζήτηση για το σχέδιο ανασυγκρότησης, παρουσία του Σταύρου Μπένου, και τα κυβερνητικά μέτρα.

Σκοπός της επίσκεψης Μητσοτάκη είναι να πραγματοποιήσει αυτοψία στα σημεία που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου, δίνοντας έμφαση στα έργα αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος τόσο στην Ιστιαία όσο και στις άλλες τοποθεσίες.

Ο πρωθυπουργός θα πλαισιώνεται από τους Χρήστο Τριαντόπουλο, υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Νίκη Κεραμέως, υπουργό Παιδείας, Ασημίνα Γκάγκα, αναπληρώτρια Υγείας, Γιώργο Καραγιάννη, υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Σίμο Κεδίκογλου, υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Εύβοιας, Γιώργο Αμυρά, υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Λίνα Μενδώνη, υπουργό Πολιτισμού, Γιώργο Γεωργαντά, υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καθώς και τους γενικούς γραμματείς Δ. Σκάλκο, Β. Λοΐζου, Κ. Μπαγινέτα και Άννα Στρατινάκη.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr