Στην ταβέρνα «Κρητικός» ο Μητσοτάκης: Μοίρασε φαγητό

0
37

Την ταβέρνα «Ο Κρητικός» στο Κερατσίνι επισκέφθηκε σήμερα, ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, ο πρωθυπουργός συνομίλησε για λίγο με τους εργαζόμενους και στη συνέχεια μοίρασαν φαγητό, δώρα και παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο εστιατόριο μοίρασε μερίδες φαγητού σε ανθρώπους από το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και το Πέραμα κατά τη διάρκεια του lockdown την άνοιξη και το ίδιο κάνει και στην καραντίνα που βρισκόμαστε τώρα.

Ξεκίνησε με 50 μερίδες φαγητού την ημέρα, οι οποίες σταδιακά αυξήθηκαν και σήμερα έφτασαν τις 700.

Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας
«Χρόνια Πολλά! Σήμερα, μεσημέρι Χριστουγέννων, μας επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ηρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό, δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη! Τον ευχαριστούμε πολύ! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκεφθηκε ο Πρωθυπουργός,

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος έγραψε: «Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς τυμπανοκρουσίες, σε μια πράξη ανθρωπιάς, επισκέφθηκε το Κερατσίνι και την ταβέρνα ο ”Κρητικός”. Ένα εστιατόριο που παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς, μοιράζοντας εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τίμησε με την παρουσία του τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Καρκανοραχάκη για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία αλλά και την περιφέρειά μας που δίνει καθημερινά αγώνα αξιοπρέπειας».

Πηγή: tilegrafimanews.gr