Στοιχηματικές εταιρείες -Τώρα δείχνουν νίκη Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές

0
179

Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν πλέον προβάδισμα νίκης στις εκλογές στον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η πρόβλεψη αυτή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αν αναλογιστεί κανείς πως η αρχική πρόβλεψη των στοιχηματικών εταιρειών έδιναν επικρατέστερο τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν. Και το Βίγκο, κομητεία που παραδοσιακά εκλέγει τον τελικό νικητή των εκλογών, επέλεξε τον Ντόναλντ Τραμπ απόψε.

Η πρόβλεψη υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ

Κατά τη βρετανική Betfair, η πιθανότητα νίκης του Τραμπ υπολογίζεται πως ανέρχεται στο 60%, από 39% όταν άνοιγαν οι κάλπες το πρωί χθες Τρίτης. Οι πιθανότητες του Μπάιντεν έχουν πέσει στο 40% από 61%.

Σύμφωνα με τη Smarkets Exchange, με έδρα τη Βρετανία, ο Τραμπ έχει ακόμα πιο υψηλή πιθανότητα νίκης, 65%, από 39% όταν άνοιγαν οι κάλπες. Οι πιθανότητες του Μπάιντεν έχουν πέσει στο 35% από 61%.

Ο δείκτης πιθανότητας έδινε νίκη στον Τζο Μπάιντεν
Νωρίτερα πάντως, ο δείκτης πιθανότητας του Fox News, έδινε πιο πιθανό νικητή τον Τζο Μπάιντεν. Ο δείκτης χρησιμοποιεί τα δεδομένα που έχει το δίκτυο από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών 2020, προκειμένου να δώσει το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με αυτόν, ως τις 05.26 το ξημέρωμα (ώρα Ελλάδος), ο Τζο Μπάιντεν έμοιαζε να έχει 69% πιθανότητες να κερδίσει αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Ο δείκτης πιθανότητας για τη νίκη στις αμερικανικές εκλογές 2020
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές εκλογές 2020: Στην Βουλή των Αντιπροσώπων εκλέχθηκε ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου επί Ομπάμα

Στις πολιτείες όπου οι κάλπες δεν έχουν κλείσει, ο δείκτης πιθανότητας λαμβάνει υπόψη του τα δεδομένα από τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις αμερικανικές εκλογές 2020.

Να σημειώσουμε πως λεπτό, το λεπτό, ο δείκτης αυτός μεταβάλλεται. Ωστόσο, για την ώρα, παραμένει σε μεγάλο ποσοστό υπέρ του δημοκρατικού υποψηφίου, Τζο Μπάιντεν.

Πηγή: tilegrafimanews.gr