Στον ανακριτή ο 58χρονος για το ριφιφί στις θυρίδες -Στα δικαστήρια ως μάρτυρας και η σύζυγός του

0
78
στον-ανακριτή-ο-58χρονος-για-το-ριφιφί-σ

Στον 12ο τακτικό ανακριτή οδηγήθηκε ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος κατηγορείται για τη διάρρηξη των θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού.

Σε βάρος του κατηγορούμενου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο ίδιος αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ μέσω των συνηγόρων του κάνει λόγο για διαπόμπευση και έχει ζητήσει να γίνει σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος θα υποβάλει απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο θα αναλύει τους ισχυρισμούς του, ότι δεν έχει σχέση με τη διάρρηξη των θυρίδων.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, θα επιχειρήσει να απομειώσει την αξία της ύπαρξης γενετικού υλικού του που βρέθηκε σε μία από τις θυρίδες. Για τον λόγο αυτόν αναμένεται να ορίσει τεχνικό σύμβουλο.

Η πλευρά του 58χρονου φέρεται να υποστηρίζει ότι το πλαστικό κουτί στο οποίο εντοπίστηκε στίγμα ιδρώτα δεν υπάρχει ως πειστήριο στη δικογραφία, ούτε έχει κατασχεθεί.

Νωρίτερα, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε η σύζυγος του κατηγορούμενου, η οποία αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr