Στον ανακριτή ο Φουρθιώτης

0
152
στον-ανακριτή-ο-φουρθιώτης

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Μένιος Φουρθώτης.

Ο παρουσιαστής και μάνατζερ και οι τρεις συγκατηγορούμενοί του θα απολογηθούν στον 30ο τακτικό ανακριτή για σειρά βαρύτατων κατηγοριών τους έχουν απαγγελθεί.

Ένας εκ των κατηγορουμένων έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Βάσει των όσων του αποδίδουν οι Αρχές και των στοιχείων της δικογραφίας, ο παρουσιαστής: «Από τη μία είχε κρυφές επικοινωνίες με τους δράστες και συνεννοήσεις για τα σε βάρος του «κατά παραγγελία χτυπήματα» (πυροβολισμοί οικίας, έκρηξη) και από την άλλη παρουσίαζε επίσημα ότι είναι θύμα απειλών και είναι άκρως απαραίτητο άμεσα να του χορηγηθεί πάλι αστυνομική φυλακή και συνοδεία. για να πετύχει το σκοπό του πίεζε συνεχώς με εξώδικα, μηνύσεις, δημοσιεύματα κ.λπ. φυσικά θεσμικά πρόσωπα, υπηρεσίες και αρχές και απαιτούσε άμεσα εντός και συγκεκριμένων ωρών να ικανοποιηθούν οι παράνομες απαιτήσεις του».

Στην ουσία οι Αρχές καταλογίζουν στον Μένιο Φουρθιώτη είναι ότι «έστησε» τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στα Βόρεια Προάστια αλλά και την έκρηξη στο γκαράζ της οικείας του, για επιτύχει την αύξηση της αστυνομικής του προστασίας.

Ακόμα, δυο από τους συγκατηγορούμενούς του παρουσιαστή είναι, σύμφωνα με τη δικογραφία, εκείνοι που πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην Κηφισιά στη τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr