Στον εισαγγελέα ο 23χρονος

0
79

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο πριν τις 09:30 ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Έξω από τα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένα άτομα, τα οποία και τον αποδοκίμασαν έντονα.

Ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής πέρασε την κεντρική είσοδο των δικαστηρίων φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, έχοντας υιοθετήσει μια σκληρή στάση την ώρα που τα στοιχεία για το οπαδικό του παρελθόν είναι εναντίον του.

Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει δύο ακόμα άτομα. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα άτομα της δολοφονίας του 19χρονου εκτός του 23χρονου φερόμενου δράστη αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της μέσα από μαρτυρίες και κάμερες από τον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους αυτουργούς της δολοφονίας.

Η σύλληψη του 23χρονου Αλβανού από μόνη της δεν φτάνει για να ικανοποιήσει την οικογένεια και τους φίλους του Άλκη Καμπανού, οι οποίοι κάνουν λόγο για τυφλή δολοφονική ενέδρα και ζητούν την άμεση σύλληψη όλων των χούλιγκαν που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr