Συγκίνησε το Πανελλήνιο! Μαθήματα ζωής από τη Σόνια που πολεμάει τον καρκίνο και τερμάτισε τον μαραθώνιο

0
160
συγκίνησε-το-πανελλήνιο-μαθήματα-ζωή

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Σόνια Τσεκίνη η οποία έτρεξε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, για τις φίλες της που παλεύουν με τον καρκίνο, όπως και εκείνη.

Η Σόνια Τσεκίνη ήταν η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 3 ώρες.

Η 45χρονη μαραθωνοδρόμος την περασμένη Κυριακή (14/11) έτρεξε στον 38ο Αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας (χρόνος 2:52:35) και τώρα τερμάτισε ως η πρώτη γυναίκα στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ενώ στο μεσοδιάστημα πραγματοποιούσε ακτινοβολίες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria, η Σόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος τον Ιανουάριο του 2021 και τον Αύγουστο εγχειρίστηκε αφαιρώντας τον μαστό. Η 45χρονη μαχήτρια που μοίρασε ρίγη συγκίνησης έτρεξε για τις φίλες της που παλεύουν όπως εκείνη.

Κοντά της βρέθηκαν φίλες της που παλεύουν όπως εκείνη.
Η συμμετοχή της στον μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και σε αυτόν στη Θεσσαλονίκη, είναι μια υπόσχεση ζωής της Σόνιας στις κοπέλες που γνώρισε στο «Θεαγένειο» νοσοκομείο και κάνουν χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, όπως η ίδια. Τη Σόνια συνεχάρη και η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr