Συγκλονιστικό βίντεο! Η στιγμή που ρωσικό άρμα μάχης στοχεύει το κονβόι των Ελλήνων στην Ουκρανία

0
182
συγκλονιστικό-βίντεο-η-στιγμή-που-ρωσ

Συγκλονιστικό βίντεο! Η στιγμή που ρωσικό άρμα μάχης στοχεύει το κονβόι των Ελλήνων στην Ουκρανία

Ειδήσεις: Το κονβόι της ελληνικής αποστολής συνεχίζει για τρίτη ημέρα το ταξίδι του μαζί με οχήματα άλλων διεθνών μέσων που καλύπτουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σε εκτενές ρεπορτάζ του ITV News φαίνεται λίγο έξω από την Μαριούπολη, το κονβόι με ελληνικά και ξένα οχήματα συνάντησε ένα σημείο ελέγχου από Ρώσους στρατιώτες. Ο καμεραμάν του ΙΤV News αντιλήφθηκε αμέσως ότι πρόκειται για Ρώσους λόγω του «Ζ» σε ένα από τα τανκς. Ο οπερατέρ ξεκίνησε να βιντεοσκοπήσει με μυστικότητα όσα συνέβαιναν.

Όπως εξηγεί το ITV News, αν και αρχικά οι στρατιώτες εμφανίστηκαν χαλαροί, ξαφνικά κάτι τους τρόμαξε. «Ο πυργίσκος του μολύβδινου τανκ γύρισε προς το μέρος μας. Είχαμε κυριολεκτικά ένα όπλο στραμμένο προς τα εμάς. Τότε στρατιώτες γονάτισαν και στόχευσαν με τα τουφέκια τους προς το κονβόι μας», περιγράφει ο δημοσιογράφος του ITV News.

Στο βίντεο του ITV News και στις στιγμές αγωνίες που βίωσε το ελληνικό κονβόι αναφέρθηκε και ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Ουκρανία Σταυρός Ιωαννίδης ο οποίος ήταν ανάμεσα στους Έλληνες δημοσιογράφους που ξεκίνησαν το μακρύ ταξίδι από την Μαριούπολη. «Θα σας πω μόνο ότι το αυτοκίνητο που βλέπετε μπροστά, που γράφει PRESS είναι το δικό μας αυτοκίνητο. Ήταν το ITV ακριβώς πίσω μας», είπε σήμερα ο Σταύρος Ιωαννίδης.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr