Συναγερμός στην Φθιώτιδα: Προσπάθησε να ξεφύγει με κλεμμένο αυτοκίνητο και τραυμάτισε αστυνομικό

0
106

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Αναστάτωση το πρωί της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στη Φθιώτιδα. Ένας άνδρας, που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο, παρέσυρε αστυνομικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Συγκεκριμένα, ένας 21χρονος από το Ιράκ έκλεψε ένα πολυτελές αυτοκίνητο από την περιοχή της Νέας Ιωνίας Αττικής και διέφυγε στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Λαμία. Δεν γνώριζε όμως ότι το αυτοκίνητο που έκλεψε ήταν εφοδιασμένο με σύστημα εντοπισμού.

Έτσι, το όχημα δεν άργησε να εντοπιστεί στα διόδια της Τραγάνας και άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Περιπολικό του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων το ακολούθησε διακριτικά, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας LamiaReport, πληρώματα αρκετών ακόμη υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., έστησαν μπλόκο πριν από τα διόδια Αγίας Τριάδας.

Στο 195ο χλμ της Εθνικής Οδού το αυτοκίνητο σταμάτησε, όταν όμως ο πρώτος αστυνομικός θέλησε να το ελέγξει, ο οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει. Στην προσπάθειά του, τραυμάτισε -ευτυχώς όχι σοβαρά – τον αστυνομικό στο χέρι. Γρήγορα όμως αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να διαφύγει και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο.

Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να επιστρέψει στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, ενώ σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίσθηκε τακτική δικάσιμος για τις 7 Μαρτίου 2023.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr