«Συνομιλώντας με την Κοινωνία»: «Η Διαβούλευση στις σύγχρονες Δημοκρατίες»

0
140

Η Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την υλοποίηση του κύκλου διαδικτυακών ομιλιών με τίτλο «Συνομιλώντας με την Κοινωνία».

Η 2η διαδικτυακή εκδήλωση της Γραμματείας Ε.Κ.Ο. Ν.Δ. με κεντρικό ομιλητή τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο

Η Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την υλοποίηση του κύκλου διαδικτυακών ομιλιών με τίτλο «Συνομιλώντας με την Κοινωνία».

Πρωτοτυπία των διαδικτυακών αυτών εκδηλώσεων είναι πως παρέχεται άμεσο «ψηφιακό βήμα» στους πολίτες για υποβολή γραπτών ερωτήσεων προς τον εκάστοτε ομιλητή, καθώς οι ομιλίες προβάλλονται αποκλειστικά στη σελίδα της Γραμματείας στο Facebook.

Παράλληλα, υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από πιστοποιημένη διερμηνέα, για να είναι προσβάσιμες από όλους τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας.

Στόχος των διαδικτυακών ομιλιών είναι να απαντούν σε καίρια ζητήματα της Κοινωνίας και της καθημερινότητας των πολιτών. Ως κεντρικοί ομιλητές προσκαλούνται άνθρωποι που έμπρακτα δίνουν λύσεις, μιλούν με την Κοινωνία, κόβουν γόρδιους δεσμούς.

Οι ομιλητές περιλαμβάνουν εκτός από πολιτικούς και ανθρώπους της αγοράς, εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, της εφαρμοσμένης επιστήμης, του επιχειρείν κ.α.

Η επόμενη διαδικτυακή ομιλία, με τίτλο «Η Διαβούλευση στις Σύγχρονες Δημοκρατίες» θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου στις 18.00 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και νυν Βουλευτής Βορείου Τομέα (Β1) Αθηνών Θεόδωρος Ρουσόπουλος, που θα εστιάσει στη χρήση των σύγχρονων εργαλείων πολιτικής και ειδικά της Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης σε μια σύγχρονη Δημοκρατία. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου.

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και εισηγητής για θέματα Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης στο Ε.Κ.Δ.Δ.Α. Νίκος Παγώνης.

Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη Σελίδα της Γραμματείας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο Facebook (https://www.facebook.com/ekoneadimokratia) και μετά το πέρας της θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι της Γραμματείας Ε.Κ.Ο. στο YouTube.

Πηγή: tilegrafimanews.gr