ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στο συμφέρον των εργαζομένων!

0
61

Τόσο την περίοδο που κυβερνούσε, όσο και στη διάρκεια που βρίσκεται στα έδρανα της Αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται πεισματικά να καταλάβει τις απαιτήσεις των καιρών και να λειτουργήσει δημιουργικά προκειμένου να υλοποιηθούν πολιτικές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο για την πλειοψηφία των εργαζομένων.

Η απόφαση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ταυτιστεί για μία ακόμη φορά με το ΚΚΕ και να καταψηφίσει τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών στη Βουλή καταδεικνύει το γεγονός ότι οι πολιτικοί εγκέφαλοι της Κουμουνδούρου βρίσκονται μακριά από την πραγματικότητα και αδυνατούν να στηρίξουν πρωτοβουλίες που αν μη τι άλλο ωφελούν το εργατικό δυναμικό της χώρας, δήθεν για να μην ταυτιστούν με τα συμφέροντα των επιχειρηματιών.

Οι πολίτες φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι φερόμενοι ως προστάτες των αδύναμων ήταν εκείνοι που τους άλλαξαν τα φώτα όταν κατήργησαν το ΕΚΑΣ, αύξησαν τις ασφαλιστικές εισφορές στα χωριά κάτω των δύο χιλιάδων κατοίκων το 2016, εξαφάνισαν τις συντάξεις χηρείας και πετσόκοψαν τις επικουρικές.

Αφού υπέστησαν συντριβή στις εθνικές εκλογές του 2019, φόρεσαν πάλι το λαϊκίστικο μανδύα και βγήκαν ξανά στο κλαρί για να πολεμήσουν τους «κακούς», αδιαφορώντας για το πραγματικό συμφέρον των πολιτών.

Η στρατηγική Μητσοτάκη η οποία έχει βάλει στη διάρκεια της πανδημίας, τους κοινωνικά αδύναμους σε πρώτο πλάνο προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς βλέπουν τη Νέα Δημοκρατία να παίζει μπάλα σε ένα προνομιακό για χρόνια χώρο της Αριστεράς.

Όσο δε ο Μητσοτάκης απλώνει το δίχτυ προστασίας στις ευπαθείς ομάδες, τόσο περισσότερο θα αντιδρά ο κ. Τσίπρας, ακόμη και για τα αυτονόητα…

Πηγή: tilegrafimanews.gr