ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Το φιάσκο Ζούλα προσβάλλει ανεπανόρθωτα την ιστορία της δημόσιας τηλεόρασης»

0
234
συριζα-πσ-το-φιάσκο-ζούλα-προσβάλλει

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Στα πρότυπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο πρόεδρος της ΕΡΤ, κ. Ζούλας, κοροϊδεύει τους πολίτες μπροστά στα ίδια τους τα μάτια», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφερόμενος στο ζήτημα του ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Ρωσία.

«Ο κ. Ζούλας προκειμένου να απαντήσει στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, δεν τόλμησε να εκδώσει μια στοιχειώδη ανακοίνωση, αλλά κατέφυγε στην μέθοδο των ‘πηγών της ΕΡΤ’, πίσω από τις οποίες φυσικά βρίσκεται ο ίδιος», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει: «Οι ‘πηγές της ΕΡΤ’ – Ζούλας, λοιπόν, αναφέρουν ψευδώς ότι η ΕΡΤ ποτέ δεν απέκρυψε πως ο εν λόγω δημοσιογράφος μετέδιδε από τη Μόσχα ‘ανταπόκριση’… μέσα από το σπίτι του στην Κυψέλη».

«Όμως τα βίντεο των ‘ανταποκρίσεών’ του διαψεύδουν απολύτως τις ‘πηγές’ και ξεσκεπάζουν το φιάσκο Ζούλα, το οποίο προσβάλλει ανεπανόρθωτα την ιστορία της δημόσιας τηλεόρασης και εκθέτει τους έντιμους δημοσιογράφους της», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πως αναμένει «την αυτονόητη παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, αλλά και της δικαιοσύνης».

«Η παραίτηση όλων των υπευθύνων, ξεκινώντας από τον ανεύθυνο πρόεδρο της ΕΡΤ, είναι μονόδρομος ως ελάχιστη πράξη αξιοπρέπειας μετά τα χυδαία ψέματα και την παραπληροφόρηση», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανακοίνωσή του.

Χρ.Β.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr