Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Νοέμβριος 2022

0
200

Gadget: Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Νοέμβριο έχουμε ένα arcade box με χιλιάδες ρετρό παιχνίδια, μία DIY λάμπα που μοιάζει με τον Mark I Arc Reactor, και ένα φωτιστικό με τη μορφή ορυκτών του Minecraft.

Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μία συσκευή για τη θέρμανση, το στέγνωμα, και την απολύμανση των παπουτσιών, ένα μπουφάν με θερμαινόμενη πλάτη, αυχένα, και κοιλιά, και έναν μακρύ εύκαμπτο LED φακό.

Arcade Box με χιλιάδες ρετρό παιχνίδια
Στις μέρες μας είναι δύσκολο να βρούμε arcade καμπίνες για να παίξουμε τα αγαπημένα μας διαχρονικά παιχνίδια. Ωστόσο, υπάρχουν gadget σαν το Arcade Box που μας επιτρέπουν να παίζουμε ρετρό παιχνίδια από την άνεση του καναπέ μας.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Πρόκειται για μία που θυμίζει TV box, αλλά αντί να βοηθά στην παρακολούθηση ταινιών και σειρών, μας επιτρέπει να παίζουμε arcade παιχνίδια. To Arcade Box έχει θύρα HDMI, θύρα ethernet, δύο θύρες USB, υποδοχή κάρτας μνήμης, θύρα ήχου, και προεγκατεστημένα πάνω 33.000 παιχνίδια.

Στο πακέτο του Arcade Box θα βρούμε τη συσκευή, δύο χειριστήρια, HDMI καλώδιο, κάρτα μνήμης, μετασχηματιστή ρεύματος, και τσάντα μεταφορά. Αυτό το gadget κοστίζει 65,29€.

Βάση κινητού και tablet με δυνατότητα φόρτισης πολλαπλών συσκευών
Μία βάση για το κινητό και το tablet θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη ζωή μας με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, ίσως μαγειρεύουμε κάποιο γεύμα και η συνταγή που ακολουθούμε είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλές να έχουμε το tablet πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Με τη βοήθεια μιας βάσης, όπως η IPAKY, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Τη βάση μπορούμε να την τοποθετήσουμε εύκολα και γρήγορα σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλουμε και έπειτα να ασφαλίσουμε σε αυτή το κινητό ή το tablet.

Επίσης, αυτή η βάση έχει μία θύρα USB type-C στην οποία μπορούμε να συνδέσουμε έναν φορτιστή και χρησιμοποιώντας τις θύρες USB type-A που διαθέτει, να φορτίσουμε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Την IPAKY μπορούμε να την προμηθευτούμε από το Banggood στην τιμή των 20,08€.

DIY λάμπα που μοιάζει με τον Mark I Arc Reactor
Όσοι είμαστε θαυμαστές της Marvel και συγκεκριμένα του Iron Man, θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο gadget. Πρόκειται για μία λάμπα η οποία είναι 1:1 πιστό αντίγραφο του Arc Reactor από το Mark I του Tony Stark. Το εξάρτημα λειτουργεί μέσω θύρας USB και θα πρέπει να το συναρμολογήσουμε μόνοι μας.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Ο Arc Reactor κοστίζει 29,12€, αλλά αν θέλουμε να πάρουμε και τη βιτρίνα του, θα πρέπει να πληρώσουμε 74,33€.

Φωτιστικό με τη μορφή ορυκτών του Minecraft
Αν θέλουμε ένα φωτιστικό που τραβάει τα βλέμματα, τότε το συγκεκριμένο gadget είναι μία αρκετά καλή επιλογή, ειδικά για όσους ασχολούνται με το κλασικό sandbox παιχνίδι επιβίωσης Minecraft.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα τεμάχιο από κάθε ορυκτό, ενώ συνολικά υπάρχουν τέσσερα χρώματα, μπλε για το διαμάντι, πράσινο για το σμαράγδι, κόκκινο για το redstone, και κίτρινο για τον χρυσό. Το φωτιστικό λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA και μπορούμε να το προμηθευτούμε με 9,10€.

Έξυπνη λάμπα γραφείου με διάφορες λειτουργίες φωτισμού
Όσο πλησιάζει ο χειμώνας, η ημέρα διαρκεί όλο και λιγότερο. Σιγά σιγά θα έρθει η στιγμή που από τις πέντε το απόγευμα θα έχει σκοτεινιάσει. Είτε δουλεύουμε από το σπίτι, είτε όχι, είναι σημαντικό να έχουμε στο γραφείο ένα καλό φωτιστικό.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Η Xiaomi Mijia 1S είναι μία έξυπνη λάμπα με μοντέρνο σχεδιασμό και δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας και του χρώματος που εκπέμπει μέσω μιας εφαρμογής για το κινητό ή του διακόπτη που διαθέτει στη βάση της.

Η έξυπνη λάμπα έχει συνολικά τέσσερις λειτουργίες φωτισμού και λειτουργεί με ρεύμα. Τη Xiaomi Mijia 1S μπορούμε να την αγοράσουμε από το GearBest για 46,07€.

Φορητό φωτάκι νυκτός με αισθητήρα κίνησης
Μία λάμπα νυκτός μπορεί να μας γλιτώσει από πολλά ατυχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε απλά φωτιστικά τα οποία έχουμε τοποθετημένα στο κομοδίνο και πρέπει πάντα να εντοπίζουμε τον διακόπτη τους.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Το Sothing Sunny Night Light είναι ένα έξυπνο φορητό φωτάκι νυκτός το οποίο διαθέτει αισθητήρα κίνησης. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 500mAh και προσφέρει 20 ώρες αυτονομίας.

Επιπλέον, μπορούμε αν θέλουμε να αφαιρέσουμε το Sothing Sunny Night Light από τη βάση του και να το πάρουμε μαζί μας στο μπάνιο, την κουζίνα, ή όπου πηγαίνουμε. Η τιμή του στο GearBest είναι 31,74€.

Μικρή φορητή θερμάστρα για το γραφείο και άλλους χώρους
Ο χειμώνας πλησιάζει, και σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες. Γι’ αυτό, μία θερμάστρα θα ήταν η ιδανική συντροφιά για αρκετούς από εμάς.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Η συγκεκριμένη θερμάστρα είναι αρκετά μικρή και ελαφριά και λειτουργεί με ρεύμα. Το θερμαντικό σώμα της συσκευής ζεσταίνεται ιδιαίτερα γρήγορα και στέλνει άμεσα θερμό αέρα στον περιβάλλοντα χώρο.

Η θερμάστρα έχει σχεδιασμό εμπνευσμένο από το πορτοκάλι και η τιμή της στο Banggood είναι 35,15€.

Σκουπάκι καθαρισμού των ακάρεων από το στρώμα, τον καναπέ, και άλλα έπιπλα
Τα ακάρεα είναι γνωστό ότι βρίσκονται παντού, στο στρώμα, στον καναπέ, στα μαξιλάρια. Αυτά τα μικρά αρθρόποδα μπορούν να γίνουν επιβλαβή για την υγεία μας. Γι’ αυτό, πρέπει να καθαρίζουμε συχνά το στρώμα, τον καναπέ, και άλλα αντίστοιχα έπιπλα.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Το σκουπάκι της Xiaomi χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία και ένα ιδιαίτερα ισχυρό μοτέρ για να καθαρίζει και να απολυμαίνει. Μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρούμε καθαρά τα έπιπλα του σπιτιού και να προστατεύουμε την υγεία μας. Μπορούμε να αποκτήσουμε το σκουπάκι με 204,79€ από το GearBest.

Συσκευή για τη θέρμανση, το στέγνωμα, και την απολύμανση των παπουτσιών
Το φθινόπωρο είναι η εποχή που ξεκινάνε οι βροχές και τα κρύα. Όσοι έχουμε βγει έξω με βροχή χωρίς γαλότσες, τότε γνωρίζουμε το συναίσθημα των βρεγμένων και κρύων καλτσών και παπουτσιών.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Το Sothing Zero-One θα μας λύσει τα χέρια αφού είναι μία συσκευή που στεγνώνει και ζεσταίνει τα παπούτσια και τις κάλτσες ιδιαίτερα γρήγορα. Η συσκευή έχει λειτουργία στεγνώματος, θέρμανσης, και απολύμανσης. Επιπλέον, διαθέτει διαφορετικές λειτουργίες για διαφορετικούς τύπους παπουτσιών και κοστίζει 30,16€.

Μπουφάν με θερμαινόμενη πλάτη, αυχένα, και κοιλιά
Αρκετοί από εμάς χρησιμοποιούμε τη μηχανή ως κύριο μεταφορικό μέσο. Όσο ο καιρός είναι καλός, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Όμως, τον χειμώνα τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Με το μπουφάν της φωτογραφίας μπορούμε να προστατευτούμε τόσο από τη βροχή, όσο και από το κρύο. Είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο υλικό, και στο σημείο της πλάτης, του αυχένα, και της κοιλιάς, έχει μηχανισμό θέρμανσης που λειτουργεί με ένα απλό power bank.

Έχουμε τη δυνατότητα επιλογής τριών επιπέδων θερμοκρασίας, ενώ με ένα power bank 10.000mAh το μπουφάν θα μας ζεστάνει για πάνω από 8 ώρες. Αυτό το μπουφάν κοστίζει 39,00€.

Θερμαινόμενα γάντια που έχουν τη μορφή τοστ
Οι θερμοκρασίες σταδιακά πέφτουν και τα χέρια είναι ένα από τα σημεία του σώματος που είναι διαρκώς εκτεθειμένο. Έτσι, αρκετές φορές τα αισθανόμαστε κρύα.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Θα μπορούσαμε να ζεστάνουμε τα χέρια μας με τη βοήθεια συμβατικών γαντιών. Όμως, κάτι τέτοιο δεν αρμόζει σε έναν σωστό λάτρη των gadget, ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει θερμαινόμενα γάντια.

Το σετ περιέχει ένα ζευγάρι γάντια και το καλώδιο σύνδεσής τους. Για να τα ενεργοποιήσουμε, απλώς τα συνδέουμε στη θύρα USB του υπολογιστή μας ή σε κάποιο power bank. Η τιμή των θερμαινόμενων γαντιών είναι 17,63€.

Βάση κινητού για τους αεραγωγούς του αυτοκινήτου
Όταν οδηγούμε, θέλουμε να έχουμε άμεση πρόσβαση στο κινητό μας. Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να το τοποθετήσουμε σε κάποια ειδική βάση, είτε στο ταμπλό, είτε στους αεραγωγούς του κλιματισμού.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Η Oatsbasf 360° είναι μία βάση κινητού για το αυτοκίνητο στην οποία μπορούμε να τοποθετούμε smartphone με διαγώνιο από 4,7 έως 6,5 ίντσες. Πρόκειται για μία ελαφριά βάση με έξυπνο σχεδιασμό που κοστίζει 22,41€ στο Banggood.

Μακρύς εύκαμπτος LED φακός
Ένας φακός είναι πάντα χρήσιμος. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κοπεί το ρεύμα, ή κάτι μπορεί να πέσει σε κάποια σκοτεινή χαραμάδα.

Ο συγκεκριμένος φακός έχει μακρύ εύκαμπτο στέλεχος με μαγνητικό άκρο και COB LED με τέσσερις λειτουργίες φωτισμού. Τροφοδοτείται από τέσσερις μπαταρίες AA, και η τιμή του στο Banggood είναι 13,05€.

Συσκευή για την αεροστεγή σφράγιση τροφίμων
Αν σφραγίσουμε ένα τρόφιμο αεροστεγώς, τότε αυξάνουμε αρκετά τον χρόνο ζωής του. Την ίδια στιγμή επιτυγχάνουμε μείωση του όγκου του, με αποτέλεσμα να μπορούμε να το αποθηκεύσουμε πιο εύκολα.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2022

Με αυτήν την ηλεκτρική συσκευή μπορούμε να σφραγίσουμε αεροστεγώς τρόφιμα, χρησιμοποιώντας ειδικές πλαστικές σακούλες τροφίμων.

Η συσκευή λειτουργεί με ρεύμα, μπορεί να σφραγίσει σακούλες πλάτος έως 300 χιλιοστά, και κοστίζει 37,16€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Νοεμβρίου;
Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

pcsteps.gr

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr