Τα LIDL χαρίζουν χαμόγελα ευτυχίας – Ανακοίνωση για τα Χριστούγεννα

0
162
τα-lidl-χαρίζουν-χαμόγελα-ευτυχίας-ανακ

Τα LIDL χαρίζουν χαμόγελα ευτυχίας – Ανακοίνωση για τα Χριστούγεννα

Ειδήσεις: Για ακόμη μια φορά φέτος, τα Lidl πρόκειται να χαρίσουν δεκάδες χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Συγκεκριμένα, από τις 20 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, το αργότερο έως 2 Ιανουαρίου, με κάθε αγορά μίας συσκευασίας Favorina «Βασιλόπιτα με φλουρί», αξίας 1,99€, η εταιρεία προσφέρει 0,70€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» – τα ωράρια ωστόσο έχουν αλλάξει.

Η ανακοίνωση των Lidl συνεχίζει…

Το ποσό, που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για την κάλυψη του ετήσιου κόστους λειτουργίας του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού στην Εύβοια.

Τα Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας είναι μία δράση που στοχεύει στη φροντίδα παιδιών, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργικότητά τους, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των παιδιών τους. Η Lidl Eλλάς στηρίζει τον Οργανισμό με την παραπάνω δράση, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στα παιδιά την απαραίτητη φροντίδα, για να λάβουν, από τα πρώτα τους ακόμα βήματα, τις απαιτούμενες βάσεις και να συνεχίσουν τη ζωή τους με τα απαραίτητα εφόδια.

Lidl σε συνεργασία με το ‘Χαμόγελο του παιδιού’

Υπενθυμίζουμε πως η εταιρεία από το 2012 έχει προσφέρει για τη στήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ τον Απρίλιο του 2015 διέθεσε στον Οργανισμό και ακίνητό της στη Νέα Μάκρη για να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Νομού Αττικής.

Έκτοτε καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου, έχοντας παραχωρήσει στον οργανισμό δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά καταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των σπιτιών φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα.

Τον περασμένο Μάιο η εταιρεία παραχώρησε δεύτερο ακίνητό της στην Επανομή Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξόπλισε για να λειτουργήσει ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας παρέχοντας ολιστική υποστήριξη σε παιδιά και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρήζουν κοινωνικής και συμβουλευτικής-ψυχολογικής υποστήριξης.

Η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική κουλτούρα της Lidl Ελλάς και αυτό το αποδεικνύει η εταιρεία καθημερινά με πράξεις.

Οι προσφορές που “τρέχουν” στα Lidl

Μπορεί τα Lidl να μοιράζουν 150.000 ευρώ στους καταναλωτές τους μέχρι το τέλος του έτους, ωστόσο οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί. Η αλυσίδα θέλει καθημερινά να χαρίζει χαμόγελα στους καταναλωτές της. Έτσι για ακόμη μια εβδομάδα ανακοίνωσαν σούπερ προσφορές που θα διαρκέσουν για τέσσερις ημέρες.

Από σήμερα Πέμπτη 16/12 μέχρι και την Κυριακή 19/12 θα βρείτε στα σούπερ μάρκετ μοναδικές προσφορές σε πολλά από τα προϊόντα τους με τις τιμές να αγγίζουν το μείον 35% και όχι μόνο

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr