Τατσόπουλος: Τα σεξουαλικά εγκλήματα δεν έχουν δεξιό ή αριστερό πρόσημο

0
74

Ευθύνες για την υπόθεση Λιγνάδη και στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Πέτρο Τατσόπουλο.

Στην πρώτη ανάρτηση γράφει χαρακτηριστικά:

«Στη μία από τις δύο φωτογραφίες βλέπετε μία υπουργό πολιτισμού να αγκαλιάζει έναν καταξιωμένο θεατράνθρωπο. Στην άλλη από τις δύο φωτογραφίες βλέπετε μία υπουργό πολιτισμού να συγκαλύπτει έναν αδίστακτο παιδεραστή. Διαλέξτε με ποια από τις δύο εκδοχές αισθάνεστε πιο άνετα και μη φορτώνετε σ’ εμάς την επιλογή».

Στη μία από τις δύο φωτογραφίες βλέπετε μία υπουργό πολιτισμού να αγκαλιάζει έναν καταξιωμένο θεατράνθρωπο. Στην άλλη από τις δύο φωτογραφίες βλέπετε μία υπουργό πολιτισμού να συγκαλύπτει έναν αδίστακτο παιδεραστή. Διαλέξτε με ποια από τις δύο εκδοχές αισθάνεστε πιο άνετα και μη φορτώνετε σ’ εμάς την επιλογή.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Στη δεύτερη ανάρτηση, ο Πέτρος Τατσόπουλος γράφει πως διαφωνεί με την πολιτικοποίηση των σεξουαλικών εγκλημάτων και σημειώνει:

«Επιτρέψτε μου να πω ότι, τόσο η δυσφημιστική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ -με τον “εκλεκτό του Μητσοτάκη”- όσο και η δυσφημιστική καμπάνια της ΝΔ -με τον “πρέσβη της Βενεζουέλας”- προκειμένου να μοστράρουν δεξιό ή αριστερό πρόσημο μπροστά από καθαρά σεξουαλικά εγκλήματα, απευθύνονται αποκλειστικά σε ηλίθιους πολίτες. Και συγγνώμη από τους ηλίθιους. Ευχαριστώ».

Πηγή: tilegrafimanews.gr