Τέλος η αριστερή στροφή της Βασιλίσσης Σοφίας στη Βουλή – Θα μπει φανάρι

0
59
τέλος-η-αριστερή-στροφή-της-βασιλίσση

Tην τοποθέτηση φαναριού στην αριστερή στροφή της Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση εντός της Βουλής, προτείνει η Διεύθυνση της Τροχαίας με έγγραφο που έστειλε στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Κώστας Τασούλας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιου είδους θετική εισήγηση, γεγονός που οδήγησε τη Βουλή στην απόφαση να απαγορεύσει, μέχρις ότου ρυθμιστεί το ζήτημα την είσοδο των οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο, μετά και το τροχαίο με θύμα έναν 23χρονο.

Πάντως η Βουλή έχει απευθυνθεί ξανά σε Τροχαία και Περιφέρεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο.

Συγκεκριμένα, δύο φορές κατά το παρελθόν (2012, 2014) έχει απευθυνθεί στην Περιφέρεια και άλλη μία (το 2020) στην Τροχαία με το σχετικό αίτημα, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς το εγχείρημα προσέκρουε στον ενδεχόμενο κίνδυνο της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την ώρα του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή, είναι προανακριτικό υλικό και θα διεξαχθεί εσωτερικός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί αν και πως διέρρευσε από το Κοινοβούλιο.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr