Τέλος τα δωρεάν Self Test στην Πάτρα – Δεν τα δίνουν τα φαρμακεία

0
37
τέλος-τα-δωρεάν-self-test-στην-πάτρα-δεν-τα-δί

Τέλος τα Self Test στην Πάτρα – Δεν τα δίνουν τα φαρμακεία

Ειδήσεις: Χαμός από το πρωί στα φαρμακεία της Πάτρας. Όσοι σπεύδουν να προμηθευτούν δωρεάν self test, καθώς είναι υποχρεωτικό να τα κάνουν για να μπορέσουν να πάνε στην εργασία τους, δεν μπορούν να τα παραλάβουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr

Τα φαρμακεία της Πάτρας στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν τα χορηγούν μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, για μη χορήγηση δωρεάν τεστ, καθώς όπως σημειώνουν οι φαρμακοποιοί έχουν αυξηθεί σημαντικά οι εργασιακές υποχρεώσεις τους και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, ασχολούμενοι με αλλότριες εργασίες. Πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν σε φαρμακεία και δεν έβρισκαν, με τους φαρμακοποιούς να λένε πως έχουν τελειώσει.

Να σημειωθεί πως σήμερα, Δευτέρα σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εργασίας, τρία δωρεάν self test για τον κορονοϊό θα μπορούν να προμηθευτούν, μέσω των φαρμακείων, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, όμως οι Πατρινοί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

Άγνωστο είναι τι θα συμβεί εντός της ημέρας , ή αύριο, και εάν θα υπάρξει παρέμβαση των αρχών, καθώς υπάρχει έντονη δυσφορία από τους πολίτες που δεν μπορούν να προσέλθουν στην εργασία τους εφόσον δεν έχουν το αρνητικό τεστ στα χέρια τους.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr