Τέλος τα κορωνοπάρτι στην πλατεία Βαρνάβα

0
53
τέλος-τα-κορωνοπάρτι-στην-πλατεία-βαρ

Υπό την στενή επιτήρηση της ειδικής μονάδας της αστυνομίας για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων βρίσκεται από το απόγευμα η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Η νεοσύστατη Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ανέλαβε δράση και μέλη της περικύκλωσαν την πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι προκειμένου να αποθαρρύνουν τους εκατοντάδες νέους που συνωστίζονται κάθε βράδυ.

Στον απόηχο των μαζικών συγκεντρώσεων που παρατηρήθηκαν (και) το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. έπιασε θέση πέριξ της πλατείας από τις 6:00 το απόγεμα προκειμένου, όσο πλησιάζει το βράδυ, να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα των προηγούμενων ημερών.

Μάλιστα οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει και τους γύρω δρόμους που οδηγούν στην πλατεία, επιτρέποντας μόνο στους μόνιμους κατοίκους τη πρόσβαση στην περιοχή.

Η κατάσταση στην πλατεία Βαρνάβα μπορεί να θυμίζει υπαίθριο πάρτι τα Σαββατοκύριακα, αλλά δεν είναι ήρεμη ούτε τις καθημερινές.

Ο κόσμος που συγκεντρώνεται εκεί είναι μεν λιγότερος και συνήθως αποχωρεί γύρω στη 1:00, αλλά υπάρχουν ηχεία που παίζουν δυνατά μουσική, κόντρες με μηχανάκια, κλπ.

Προχθές, αντιπροσωπεία κατοίκων πήγε στο ΑΤ Παγκρατίου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr