Τεράστια προβλήματα από την κακοκαιρία στην Θεσπρωτία – Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα

0
233
τεράστια-προβλήματα-από-την-κακοκαιρ

Τεράστια προβλήματα από την κακοκαιρία στην Θεσπρωτία – Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα

Ειδήσεις: Μεγάλα ύψη βροχής σημειώθηκαν στη χώρα την Κυριακή (26/12), με το περισσότερο νερό να πέφτει στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας με το ποσοστό βροχόπτωσης στην πόλη να φτάνει τα 123,4 χιλιοστά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οι μεγάλες ποσότητες νερού δημιούργησαν προβλήματα κυρίως στην περιοχή του αεροδρομίου, στην Χρυσαυγή, το Ξηρολοφο και το Ραχούλι, όπω μεταδίδει το thespro.

Στην Χρυσαυγή ο χείμαρρος υπερχείλισε, πλημυρίζοντας δρόμους αλλά και κατάστημα, ενώ στο αεροδρόμιο πλημύρισε στο σύνηθες σημείο πριν από τον κομβο. Σε Ραχούλι, Ξηρόλοφο τα νερά μπήκαν σε σπίτια, οπου μάλιστα χρειάστηκε και η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό 2 ατόμων.

Κλειστές παραμένουν ο επαρχιακές οδοί Καρυωτίου – Χρυσαυγής και Χρυσαυγής – Προδρομίου, λόγω μετατοπισης γεφυριού στο χείμαρρο της Χρυσαυγής αλλά και φερτών υλικών στο οδόστρωμα. Προβλήματα σημειώθηκαν και στην ηλεκτροδότηση της ευρύτερης περιοχής της Παραμυθιάς.

Η πολιτική προστασία είναι σε επιφυλακή καθώς οι βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, κατά τόπους μάλιστα θα είναι έντονες.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr