Θερμό επεισόδιο στη Βουλή – Κουρουμπλής: «Δολοφονήθηκαν άνθρωποι» – Ντροπή φώναζαν βουλευτές της ΝΔ

0
166
θερμό-επεισόδιο-στη-βουλή-κουρουμπλ

ΒΟΥΛΗ -«Δολοφονήσατε τους ανθρώπους, αυτό κάνετε, είναι ντροπή σας , δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής από το βήμα της Βουλής προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση της ΝΔ

Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο μέσα στην Βουλή όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή την έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα για τις ΜΕΘ, έκανε λόγο για δολοφονίες ανθρώπων.

«Όφειλε να είχε παραιτηθεί ο πρωθυπουργός μετά από αυτήν την αποκάλυψη. Δεν θα το περάσετε έτσι, μέσα σε αυτό το περιβάλλον δολοφονήθηκαν άνθρωποι το καταλαβαίνετε το συνειδητοποιείτε τι έχει συμβεί στη χώρα», είπε ο κ. Κουρουμπλής.

Οι βουλευτές της ΝΔ που βρίσκονταν στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής, αντέδρασαν έντονα, ενώ κάποιοι φώναζαν «ντροπή».

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επέμεινε στη συνέχεια στην αρχική του τοποθέτηση λέγοντας χαρακτηριστικά, «δολοφονήσατε τους ανθρώπους, αυτό κάνετε, είναι ντροπή σας , δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι αυτή είναι η πραγματικότητα είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει. Δεν θα το ξεπεράσετε», ε

Αμέσως υπήρξε παρέμβαση του προεδρεύοντα της Βουλής, καλώντας τις δυο πλευρές στην τάξη, ενώ κάλεσε άπαντες να μην προκαλούν. «Δεν ανακαλώ, τουλάχιστον αναγνώρισε το λάθος πέθαναν άνθρωποι το καταλαβαίνετε αυτό το πράγμα. Πέθαναν άνθρωποι άδικα αυτή είναι η αλήθεια τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο», επέμεινε λέγοντας ο κ. Κουρουμπλής.

Απαντώντας ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον κύριο Κουρουμπλή για αθλιότητα και έναν ακραίο λαϊκισμό. Όπως είπε πρόκειται για έναν βουλευτή που τόλμησε και είχε το θράσος να κατηγορήσει ένα πρωθυπουργό και μια ολόκληρη παράταξη για δολοφόνους μέσα στη Βουλή.

Παράλληλα, έκανε λόγο για θράσος και ντροπή που προκάλεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο κοινοβούλιο. Κάλεσε δε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαχωρίσει τη θέση του επίσημα από τις αθλιότητες και τις ύβρεις ενός βουλευτή του. Ο κ. Κουμουτσάκος είπε με έντονο ύφος, «δεν το ανέχομαι μία ολόκληρη παράταξη να ισχυρίζεται κάποιος ότι είναι δολοφόνοι. Το ανέχεστε εσείς κύριοι συνάδελφοι».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr