Θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι το άνοιγμα του τουρισμού είναι «εγκληματικό λάθος»;

0
35
θέση-του-συριζα-ότι-το-άνοιγμα-του-τουρ

Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει αν είναι θέση του η άποψη της Θεανώ Φωτίου, ότι το άνοιγμα του τουρισμού «είναι εγκληματικό λάθος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, υπενθυμίζοντας ότι από τη μια Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι καθυστερεί το άνοιγμα και από την άλλη επειδή ανοίγει τον τουρισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ
«Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτίου με το γνωστό αντιπολιτευτικό οίστρο χαρακτήρισε “εγκληματικό λάθος” το άνοιγμα του τουρισμού. “Η κυβέρνηση έκανε και το εγκληματικό λάθος, για να δείξει ότι έχουμε τεράστιο success story, ανοίγουμε τον τουρισμό…”, είπε συγκεκριμένα.

Από τη μια, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύουν στις τουριστικές περιοχές προσπαθώντας να προσεταιριστούν τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που ζουν από τον τουρισμό και καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι καθυστερεί το άνοιγμα και από την άλλη, όπως ακριβώς έκαναν και πέρυσι, καταγγέλλουν την κυβέρνηση επειδή ανοίγει τον τουρισμό.

Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει αν είναι θέση του, η άποψη της κ. Φωτίου, ότι το άνοιγμα του τουρισμού είναι εγκληματικό λάθος».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr