Θεσσαλονίκη: Αλλαγές δρομολογίων του ΟΑΣΘ στην Καλαμαριά, τη Δευτέρα, λόγω έργων

0
171

Θεσσαλονίκη: Αλλαγές στην κυκλοφορία των λεωφορείων σε περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν τη Δευτέρα 1η Αυγούστου, από τις 9 το πρωί ώς τις 3 μετά το μεσημέρι, λόγω εργασιών συντήρησης…

δικτύου ομβρίων και καθαρισμού φρεατίων. Οι εργασίες θα επηρεάσουν την κίνηση των οχημάτων επί της οδού Ιωάννη Πασαλίδη, στο τμήμα από τη συμβολή με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως εκείνη με την οδό Χάλκης.

Από τον συγκεκριμένο δρόμο διέρχονται οι λεωφορειακές γραμμές 06 και 07 και η κυκλική διαδρομή 05Β, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς. Λόγω των εργασιών θα υπάρξει πλήρης αποκλεισμός της οδού Ι. Πασαλίδη μόνο κατά τις συγκεκριμένες ώρες και για τον λόγο αυτό θα γίνεται εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών, οι οποίες θα διέρχονται μέσω της οδού Ν. Πλαστήρα, ακολούθως δεξιά στην οδό Χηλής, \αριστερά στην οδό Κερασούντος και δεξιά στη Γρηγορίου Κυδωνιών, πριν συνεχιστεί κανονικά το δρομολόγιο.

Από τα έργα επηρεάζονται οι στάσεις «Ταχυδρομείο», «Παλιό Δημαρχείο», «Πόντου», «Παλιό Ταχυδρομείου» και «Διώροφα», όπου τα λεωφορεία δεν θα σταματούν προσωρινά. Τα λεωφορεία θα εκτελούν τις στάσεις που βρίσκονται στη διαδρομή εκτροπής τους, μόνο για τις ώρες που θα γίνονται οι εργασίες.


Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr