Θεσσαλονίκη: Έτσι τσάκωσαν τους Αλβανούς που λήστευαν σπίτια – Η στιγμή που κάμερα τους «συλλαμβάνει» επί το έργον

0
25

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΑ: Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε διαρρήκτες αλβανικής καταγωγής που άνοιγαν σπίτια και έκλεβαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ σε μία περίπτωση αφαίρεσαν και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι δράστες ηλικίας 32, 35 και 42 ετών χρησιμοποίησαν για τη δράση τους το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε σε περιοχή της Καβάλας, ενώ σε μία από τις τρεις διαρρήξεις δεν πτοήθηκαν ούτε από το γεγονός πως ο ένοικος του σπιτιού βρισκόταν εντός αυτού!

Στο βίντεο – ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας που δημοσιεύει το thestival αποτυπώνεται το «χτύπημα» των διαρρηκτών σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 13 Φεβρουαρίου του 2023.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από το εσωτερικό της οικίας, οι δράστες ψάχνουν με χειρουργικές κινήσεις σε πιθανά σημεία όπου ενδεχομένως θα βρουν τη λεία τους. Οι δράστες κινούνται στους χώρους του σπιτιού έχοντας ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Για να μην χάσουν χρόνο, χωρίζονται και ο καθένας ψάχνει σε διαφορετικό χώρο του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το συγκεκριμένο σπίτι οι δράστες κατάφεραν να σηκώσουν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ.

Σε βάρος των τριών Αλβανών σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση – συμμορία και διακεκριμένες κλοπές. Σημειώνεται ότι ο 32χρονος και ο 35χρονος είναι ήδη κρατούμενοι σε καταστήματα κράτησης για παρόμοια αδικήματα.


Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr