Θεσσαλονίκη: Σπονδυλωτή έκθεση στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με αφορμή την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης

0
120
θεσσαλονίκη-σπονδυλωτή-έκθεση-στο-λι

Θεσσαλονίκη: Έκθεση με αντικείμενα και φωτογραφίες από τις εκθέσεις «Ανδραγαθήματα του υποπλοίαρχου Νίκου Βότση – Τορπιλισμός Φετίχ Μπουλέντ» και …

«Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-1913», τα οποία παραχώρησε το Πολεμικό Μουσείο και η Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει ο Σύλλογος Πάραλος στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, στην έκθεση θα φιλοξενηθούν μοντέλα πλοίων, από τη συλλογή του κατασκευαστή Δημήτρη Μάρα και αντικείμενα από τη συλλογή του Βασίλη Νικόλτσιου.

Ο Σύλλογος Φίλων της Θάλασσας και της Ναυτικής Παράδοσης – Πάραλος, ιδρύθηκε το 2020 στη Θεσσαλονίκη και σκοπός του συλλόγου είναι η συμβολή του στην προώθηση της ναυτικής παράδοσης.

Η έκθεση που φιλοξενείται στον 1ο όροφο του κτιρίου της ΔΑΛ στον 1ο προβλήτα του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, θα διαρκέσει από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου 2021.

Ωράριο λειτουργίας: Kαθημερινά 10:00-18:00 και τις Κυριακές 11:00-18:00.

Η είσοδος στο χώρο της έκθεσης θα γίνεται από την κεντρική πύλη του κτιρίου (από τη μεριά της θάλασσας μετά την Αποθήκη Γ’).

Δ.Κεχ.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr