Θεσσαλονίκη: Θλίψη στην Άσσηρο – Κηδεύτηκε ο 39χρονος ανεμβολίαστος πατέρας δύο παιδιών

0
131
θεσσαλονίκη-θλίψη-στην-άσσηρο-κηδεύ

Θλίψη στην Θεσσαλονίκη – Κηδεύτηκε ο 39χρονος ανεμβολίαστος πατέρας δύο παιδιών στην Άσσηρο

Ειδήσεις: Στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης γράφεται ο επίλογος για μια ακόμη χαμένη μάχη με τον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ένας ανεμβολίαστος 39χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών πέθανε από κορωνοϊό και χωρίς μάλιστα να έχει υποκείμενα νοσήματα. Το τελευταίο αντίο του είπαν πριν λίγη στην Άσσηρο, συγγενείς του και φίλοι του.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» συνεχίζει να νοσηλεύεται η μητέρα του, ενώ οκτώ από τα 10 μέλη της ευρύτερης οικογένειάς του νόσησαν πρόσφατα. Ο πατέρας του λέει ότι ο ίδιος είναι ο μόνος στην οικογένεια που έχει κάνει το εμβόλιο. Όπως αναφέρει, μετά τη θυσία του γιου του, πλέον όλο το χωριό πάει να εμβολιαστεί.

Στον Λαγκαδά το ποσοστό του εμβολιασμού είναι μόλις 47%, σύμφωνα με τις αρχές.

«Κρίμα, κρίμα, κρίμα! Πρόκειται για πολύ νέο άνθρωπο που αφήνει πίσω μία οικογένεια με δύο μικρά παιδιά που θα μπορούσε εν πάση περιπτώσει να προστατευθεί εάν προχωρούσε σε εμβολιασμό. Δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Το λυπηρό είναι ότι στην περιοχή μας τα ποσοστά εμβολιασμού που καταγράφονται είναι από τα χαμηλότερα στην επικράτεια» λέει ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης στο newsi.gr και προσθέτει:

«Τα κρούσματα είναι αρκετά για έναν δήμο σαν τον δικό μας. Να φανταστείτε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολλαπλάσιος ακόμα και δήμων του αστικού τοπίου της Θεσσαλονίκης. Εγώ σε κάθε ευκαιρία επισημαίνω στους δημότες ότι καταρχάς θα πρέπει να λαμβάνουν όλοι τα μέτρα αυτοπροστασίας σε ό,τι αφορά τον κοωνοϊό και από εκεί και πέρα επειδή δυστυχώς ο κόσμος έχει διχαστεί και σε αυτό, το λέω και το ξαναλέω, μεγάλη ευθύνη φέρει η πολιτεία με την ελλιπή ή την αλλοπρόσαλλη ενημέρωση η οποία υπάρχει, με τους πολλούς ανθρώπους που βγαίνουν στα κανάλια και εκφράζουν κάθε φορά διαφορετική άποψη».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr