Τι είπε ο Αναγνωστόπουλος για το ημερολόγιο της Καρολάιν και το ταξίδι στη Σούδα

0
14
τι-είπε-ο-αναγνωστόπουλος-για-το-ημερο

Για το ημερολόγιο της Καρολάιν, για τις φήμες για το ταξίδι στη Σούδα, για το οικόπεδο στο Πικέρμι και για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας μίλησε ο συζυγοκτόνος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Σε δήλωσή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ANT1 μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, είπε ότι νιώθει «ανακουφισμένος» από την απόφαση καθώς, όπως λέει, «ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο».

Επίσης, αναφέρθηκε και σε ένα οικόπεδο που θα αγόραζε με την Καρολάιν στο Πικέρμι, λέγοντας ότι «ακούγονται ανακρίβειες» και σημείωσε πως «η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή, ανέφερε ότι «δεν πλήρωσε η οικογένειά της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας, αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα».
Ακόμα, μίλησε και για όσα ακούγονται για επαφές που είχε με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, λέγοντας ότι «δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν, δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του».

Ο 33χρονος πιλότος μίλησε και για το ταξίδι στη Σούδα, λέγοντας πως «ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια», ενώ τέλος σε για τα δημοσιεύματα βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν είπε: «Τη θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr