Τι συμβαίνει με τα αναδρομικά 2021 ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

0
251
τι-συμβαίνει-με-τα-αναδρομικά-2021-ικα-δεκ

Τι συμβαίνει με τα αναδρομικά 2021 ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ειδήσεις: Ολοκληρώθηκαν οι διασκέψεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις αιτήσεις συνταξιούχων του ιδιωτικού τομέα που διεκδικούν την αναδρομική επιστροφή περικοπών των συντάξεων τους που έγιναν με το “νόμο Κατρούγκαλου”, αλλά και επιστροφή των τριών δώρων-επιδομάτων (Χριστουγέννων – Πάσχα – Θερινής άδειας) στις κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafima.gr

Τα χρήματα αυτά δεν τους δόθηκαν με πολιτική απόφαση του υπουργείου Εργασίας που εφάρμοσε μερικώς την προηγούμενη απόφαση της Ολομέλειας του Δικαστηρίου.

Ο κύκλος των διασκέψεων ολοκληρώθηκε υπό την πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου Μαίρη Σάρπ, η οποία αποχωρεί αύριο από το δικαστικό σώμα, λόγω συμπληρώσεως του ορίου ηλικίας και με εισηγήτρια την σύμβουλο Επικρατείας Άννα Καλογεροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι στο ΣτΕ έχουν προσφύγει συνδικαλιστικοί φορείς, όπως είναι, μεταξύ των άλλων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, η Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων Τραπεζικών Οργανώσεων Ελλάδος το Σωματείο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ και 50 περίπου συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα.

Οι συνταξιούχοι ζητούν την ακύρωση της υπ΄ αρθμ. Φ.11321/35005/1528/14.10.2020 απόφασης του υπουργού Εργασίας καθώς δεν προβλέπει την επιστροφή των σχετικών περικοπών των επικουρικών συντάξεων και των δώρων που επιβλήθηκαν κατά τη μνημονιακή περίοδο, παρά το γεγονός ότι οι επίμαχες περικοπές κρίθηκαν αντισυνταγματικές με αμετάκλητες αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ το έτος 2015.

Τι συμβαίνει με τα αναδρομικά 2021 ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Ποσά και δικαιούχοι.

Το ποσό των 10.758.621,78 ευρώ σε 3.926 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) από τις 10 έως τις 17 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafima.gr

Οι πληρωμές αφορούν την καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους αιγοπροβατοτρόφους και βοοτρόφους, καθώς και μέτρα και δράσεις του ΠΑΑ όπως επενδυτικά προγράμματα, κομφούζιο, προγράμματα ελαιουργικών φορέων, δασώσεις, μέτρο «Συνεργασία, αυτόχθονες φυλές κ.ά.

Δείτε αναλυτικά το αρχείο των πληρωμών εδώ.

stegastiko.minedu.gov.gr : Αίτηση online για το φοιτητικό επίδομα 2021 – ΟΠΕΚΑ Α21

Καλοκαιρινός μποναμάς για αναδρομικά στις συντάξεις Αποστράτων, ΙΚΑ, Δημοσίου – Α21 , ΚΕΑ

Προλάβετε ! Κοινωνικός τουρισμός 2021 – Αιτήσεις , ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr