Τι θα γίνει με τα ραντεβού εμβολιασμού που χάθηκαν λόγω «Μήδειας»

0
82

Στο τι θα γίνει με τα ραντεβού για εμβολιασμό, τα οποία χάθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που έφερε στη χώρα η «Μήδεια», αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όλα τα ραντεβού που χάθηκαν θα επαναπρογραμματιστούν τις επόμενες μέρες και όλοι οι πολίτες θα ενημερωθούν με μήνυμα για τη νέα μέρα και νέα ώρα.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η ηλικιακή ομάδα 60-64 θα εμβολιαστεί την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή στο ίδιο εμβολιαστικό κέντρο που ήταν το αρχικό ραντεβού. Θα ενημερωθούν με SMS τρεις ημέρες νωρίτερα.

Ακόμα, όσοι ήταν να εμβολιαστούν στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι, το ραντεβού τους θα προγραμματιστεί εκ νέου την επόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Και αυτή η ομάδα πολιτών θα ενημερωθεί με SMS τρεις ημέρες νωρίτερα

Τέλος, όσον αφορά στην ηλικιακή ομάδα 75-79, αλλά και τους υγειονομικούς όλα τα ραντεβού θα γίνουν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου. Όπως εξήγησε, η διαφορά της εν λόγω ηλικιακής ομάδας με τις προηγούμενες δύο, είναι πως η πλειονότητά τους αφορά δεύτερη δόση.

Πηγή: tilegrafimanews.gr