«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζουν να στηρίζουν ακτοπλοικώς οι Μινωικές Γραμμές

0
213
το-χαμόγελο-του-παιδιού-συνεχίζουν

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Οι Μινωικές Γραμμές συνεχίζουν την ανιδιοτελή προσφορά τους, αναλαμβάνοντας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τον ρόλο του αποκλειστικού μεταφορέα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και διευκολύνοντας τις ακτοπλοϊκές ανάγκες του από και προς την Κρήτη.

Με αφορμή την ανανέωση της εν λόγω χορηγίας για το 2022, πραγματοποιήθηκε επικοινωνία μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου των Μινωικών Γραμμών, Αντώνη Μανιαδάκη και του προέδρου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου, προκειμένου να επισφραγιστεί το σύμφωνο της εθελοντικής προσφοράς που έχουν συνάψει και τιμούν οι δύο πλευρές.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο κ. Μανιαδάκης ανέφερε ότι «η εταιρική υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την κουλτούρα της εταιρείας μας, η οποία συμμετέχει ενεργά σε πολλές χορηγικές δράσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία και την ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία. Η εταιρεία, με κατανόηση των εξαιρετικά δυσμενών και πρωτόγνωρων καταστάσεων, στηρίζει ανθρωπιστικές προσπάθειες, όπως εκείνες του “Χαμόγελου του Παιδιού” που προάγουν το κοινωνικό και εθελοντικό γίγνεσθαι».

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε θερμά τις Μινωικές Γραμμές για την πολύτιμη υποστήριξη και σημείωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τις Μινωικές Γραμμές που στέκονται σταθερά δίπλα μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο και προάγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά, που ειδικά με τις υπάρχουσες πρωτόγνωρες συνθήκες έχουμε μεγάλη ανάγκη».

Π.Τσ.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr