Το μεγαλείο ψυχής Ντόρας και Φώφης ! Θα έρθει και η Θεία Δίκη για τους μισάνθρωπους του Διαδικτύου

0
112
το-μεγαλείο-ψυχής-ντόρας-και-φώφης-θα

ΦΩΦΗ -ΝΤΟΡΑ -Υποκλινόμαστε στη δύναμη, στην αξιοπρέπεια και στο μεγαλείο ψυχής της Ντόρας Μπακογιάννη και της Φώφης Γεννηματά που δίνουν τη «μάχη» εναντίον του καρκίνου

Δύο γυναίκες με ήθος που δεν δίστασαν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν και που δίνουν το παράδειγμα και στους άλλους ασθενείς που ταλαιπωρούνται από τον καρκίνο, να σταθούν γερά στα πόδια τους και να παλέψουν.

Μετά την Φώφη Γεννηματά που την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε πως νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστό πως διαγνώστηκε με καρκίνο και συγκεκριμένα με πολλαπλό μυέλωμα. «Δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου», ανέφερε σε ανάρτησή της.

Και αντί όλοι να σωπάσουν, αναλογιζόμενοι τον αγώνα των δύο γυναικών, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τη χολή τους, κρυπτόμενοι βεβαίως πίσω από την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο.

Πρόκειται για κτήνη, για μισανθρώπους που με την πρώτη ευκαιρία προχωρούν σε εμετικά σχόλια, ακόμα και αν αυτά αφορούν την υγεία του ανθρώπου στον οποίο αναφέρονται.

Ποιος αλήθεια μπορεί να είναι τόσο μικρόψυχος και ανήθικος που να χαίρεται με το κακό του άλλου; Όσο και να διαφωνείς με κάποιον όσο και αν τον αντιπαθείς είναι δυνατόν να χαίρεσαι όταν αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Και επειδή η αλητεία δεν έχει όρια, πώς μπορείς να εύχεσαι για κάποιον να πεθάνει;

Πόσο δηλητήριο μπορείς να έχεις μέσα σου για να αισθάνεσαι απόλυτη ικανοποίηση όταν συνάνθρωποί σου δοκιμάζονται με σκληρό τρόπο; Δεν φοβούνται ότι ίσως και αυτοί βρεθούν σε ανάλογη θέση; Μάλλον όχι, αφού η κακία τους κυριεύει. Αλλά η ζωή τιμωρεί και κάποια στιγμή θα υπάρξει θεία δίκη.

Οι φωνές μίσους δεν συνάδουν σε μία δημοκρατική κοινωνία και δεν πρόκειται να αφήσουμε κάποιους να δηλητηριάσουν τις ψυχές μας. Την ανθρωπιά μας δεν θα τη χάσουμε όσο και αν ορισμένοι προσπαθούν να αποδείξουν πως η κοινωνία μας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα.

Η σκέψη μας είναι στην Ντόρα Μπακογιάννη και τη Φώφη Γεννηματά, που έχουν μάθει να μάχονται και που είμαστε βέβαιοι πως θα βγουν νικήτριες από αυτή τη δοκιμασία.

Όσο για τα κτήνη, θα έρθει η ώρα τους . Υπάρχει και η θεία δίκη!

newsbomb.gr

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr