Τον Όμιλο ISS Ελλάδος πιστοποίησε η TÜV HELLAS

0
34

ISS Ελλάδος: Τον Όμιλο ISS Ελλάδος, που δραστηριοποιείται στον κλάδο του facility management, με περισσότερους από 2.000 εργαζομένους, πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜVNORD).

Συγκεκριμένα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε και πιστοποίησε τις εγκαταστάσεις του Ομίλου ISS Ελλάδος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001:2018 που αφορά στην διαχείριση της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη πιστοποίηση έχει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά στην τρέχουσα συγκυρία, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι πρώτη προτεραιότητα στο σύνολο των επιχειρήσεων και ακόμη περισσότερο στο facility management. Έτσι, η επιλογή της TÜV HELLAS (TÜV NORD), από τον Όμιλο ISS Ελλάδος επιβεβαιώνει την αξιοπιστία των ελέγχων και την ποιότητα των διαδικασιών.

Σημειώνεται ότι η ISS Facility Services, ως μέλος του Ομίλου ISS Ελλάδος, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977 και σήμεραείναι η κορυφαία στον κλάδο της στην Ελλάδα. Απασχολεί περισσότερους από 2.000 εργαζόμενους, έχει ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 41 εκατ. ευρώ και συνεχίζει να αναπτύσσεται παρά την πανδημία. Διακρίνεται για την υπηρεσία της συνολικής διαχείρισης κτηριακών εγκαταστάσεων (Integrated Facility Solutions) που ενδεικτικά περιλαμβάνει υπηρεσίες τεχνικής συντήρησης, καθαρισμού, υποστήριξης λειτουργίας γραφείου, φύλαξης, εστίασης καθώς επίσης και υπηρεσίες προσωρινής απασχόλησης διαφόρων ειδικοτήτων.

Πηγή: tilegrafimanews.gr