Τουρκικές παραβιάσεις σήμερα -Νέα «εισβολή» Τούρκων στο Αιγαίο: Υπερπτήσεις μαχητικών σε Φαρμακονήσι, Λειψούς και Οινούσες

0
163
τουρκικές-παραβιάσεις-σήμερα-νέα-ει

Τουρκικές παραβιάσεις σήμερα -Νέα «εισβολή» Τούρκων στο Αιγαίο: Υπερπτήσεις μαχητικών σε Φαρμακονήσι, Λειψούς και Οινούσες-Τουρκικές προκλήσεις σήμερα: Ούτε μια, ούτε δυο αλλά συνολικά τέσσερις φορές τουρκικά μαχητικά μπήκαν στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Φαίνεται πως τα… νεύρα των Τούρκων για τις μεγάλες συμφωνίες της Ελλάδας με Γαλλία και ΗΠΑ, είναι τεντωμένα, καθώς πραγματοποίησαν 4 υπερπτήσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Συγκεκριμένα, τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι, μετά έκαναν πτήση πάνω από τους Λειψούς και στη συνέχεια έβαλαν στο «στόχαστρό» τους τις Οινούσσες.

Τουρκικές παραβιάσεις σήμερα -Νέα «εισβολή» Τούρκων στο Αιγαίο: Υπερπτήσεις μαχητικών σε Φαρμακονήσι, Λειψούς και Οινούσες : ΞΕΦΥΓΑΝ !

Οι τουρκικές προκλήσεις ξεκίνησαν ώρα 14:13, όταν ένα ζευγάρι τουρκικών F-16 πέταξαν στα 21.000 πόδια πάνω από το Φαρμακονήσι. Ένα λεπτό αργότερα, τα δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, πέταξε στα 21.000 πόδια πάνω από τους Λειψούς.

Μετά το Φαρμακονήσι και τους Λειψούς, το ζεύγος των τουρκικών F-16 διαχωρίστηκε στην περιοχή των Οινουσσών. Και τα δύο τουρκικά F-16 πέρασαν πάνω από το νησί, το πρώτο τουρκικό σε ύψος 27.000 ποδών και το δεύτερο F-16 σε ύψος 29.000 ποδών πάνω από το νησί.

Ακόμη δηλαδή μια ημέρα, που η Τουρκία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο την ώρα που προσπαθεί να κάνει και το… θύμα!

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr