Τραγωδία στον Ωρωπό: Ζευγάρι ηλικιωμένων έπεσε με το αυτοκίνητο στην θάλασσα

0
194
τραγωδία-στον-ωρωπό-ζευγάρι-ηλικιωμέ

Τραγωδία στον Ωρωπό: Ζευγάρι ηλικιωμένων έπεσε με το αυτοκίνητο στην θάλασσα

Ειδήσεις:  Ανείπωτη τραγωδία στον Ωρωπό με δύο ηλικιωμένους να χάνουν τη ζωή τους την Κυριακή όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν οι ηλικιωμένοι βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης του λιμανιού της Σκάλας Ωρωπού, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο νερό. Αμέσως σήμανε συναγερμός, με το Λιμενικό, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία να σπεύδουν στο σημείο

Εικόνες από το δυστύχημα:

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στον Ωρωπό, όταν το αυτοκίνητό τους κατέληξε στη θάλασσα.
Πηγή: apopsi

Ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών έσπευσε για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβαινόντων, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο 88χρονος άνδρας και η 79χρονη γυναίκα ανασύρθηκαν νεκροί. Λίγη ώρα αργότερα ανασύρθηκε και το αυτοκίνητο από τα νερά του λιμανιού.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του Λιμενικού, όπου αναφέρθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν κοντά στο σημείο όπου «δένουν» τα ferry boats που εκτελούν το δρομολόγιο Ωρωπός – Ερέτρια, αρκετά κοντά στη θάλασσα. Η πτώση στο νερό αποδίδεται πιθανότατα σε λάθος χειρισμό, ενώ οι δυο επιβαίνοντες δεν κατάφεραν να βγουν από το όχημα καθώς φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας, καθώς δεν μπόρεσαν να τις αφαιρέσουν και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Τη στιγμή που το αυτοκίνητο έπεφτε στο νερό, μια διερχόμενη γυναίκα είδε το συμβάν και ειδοποίησε το λιμενικό. Την ίδια στιγμή, ιδιώτης δύτης έπεσε στο νερό και εντόπισε τους δυο άτυχους ηλικιωμένους. Ξεκάθαρη εικόνα για τα αίτια του δυστυχήματος δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο, θα διενεργηθεί έρευνα για να εξακριβωθεί το πώς και γιατί το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr