ΤΡΙΚΑΛΑ : Η… μισή πόλη έδωσε το “παρών” ! ΕΙΚΟΝΕΣ συντριβής στην κηδεία του Αποστόλη Γκαραγκάνη

0
38
τρικαλα-η-μισή-πόλη-έδωσε-το-παρών

ΤΡΙΚΑΛΑ -Θρήνος στα Τρίκαλα για το θάνατο του Αποστόλη Γκαραγκάνη, με τον ξαφνικό θάνατο του 57χρονου προπονητή να σοκάρει την πόλη και να οδηγεί σε κοσμοσυρροή και ανεπανάληπτες εικόνες στην κηδεία του.

Η… μισή πόλη έδωσε το “παρών” στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου, για να πει το τελευταίο αντίο σε ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο της πόλης, από τα χέρια του οποίου έχουν περάσει οι περισσότεροι Τρικαλινοί ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού.

Ως προπονητής της ακαδημίας Δήμητρα Απόλλων 2005, αλλά και γυμναστής σε σχολεία της πόλης, επηρέασε ολόκληρες γενιές Τρικαλινών και αυτό ήταν εμφανές στην κηδεία του, όπου βρέθηκαν και πολλά μικρά παιδιά, φορώντας και φόρμες από την ακαδημία του. Παράλληλα υπήρξαν συνθήματα και χειροκροτήματα, ενώ οι παρευρισκόμενοι φώναξαν και ρυθμικά το όνομά του, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές για κηδεία και δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους στον εκλιπόντα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο κόσμος έκανε σεβαστή την επιθυμία της οικογένειας για τήρηση των μέτρων για την πανδημία, με αποτέλεσμα τόσο εντός όσο και εκτός ναού, η πλειοψηφία να φορά μάσκες.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr