Τσίπρας και ΑΣΟΕΕ

0
153

Αλγεινή εντύπωση σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας προκάλεσε η απαράδεκτη στάση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πάνω στο θέμα της επίθεσης στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Τσίπρας, λαλίστατος για κάθε τι που συμβαίνει από την πλατεία Ομονοίας μέχρι την Κούβα και τη Σιέρα Λεόνε, δεν βρήκε ούτε μία λέξη καταδίκης να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για το γεγονός που με το έτσι θέλω διαπόμπευσαν έναν κορυφαίο επιστήμονα, γιατί ήθελε να πάει το πανεπιστήμιο ένα βήμα παρακάτω και να το ανεβάσει κατηγορία μέσα από καλές ευρωπαϊκές πρακτικές.

Μετά από τον έντονο θόρυβο που προκλήθηκε η Κουμουνδούρου αρκέστηκε τελικά στο να βγάλει μία ισορροπημένη ανακοίνωση στη λογική των ίσων αποστάσεων για τα μάτια του κόσμου.

Είναι πράγματι ντροπή για ένα κόμμα εξουσίας που αυτοπροσδιορίζεται δημοκρατικό και προοδευτικό να συνεχίζει να χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων και των πραγματικών εχθρών της Δημοκρατίας, τους οποίους βέβαια στο παρελθόν φρόντιζε να τους καλύπτει πολιτικά και νομικά.

Η στάση ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει όλους όσοι μιλούν δημόσια και όχι μόνο, για τις υπόγειες διασυνδέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους εκπροσώπους του μπάχαλου και να θυμίσει στους σκεπτόμενους πολίτες τη σημερινή κατάντια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης η οποία δεν μπορεί να απαγκιστρωθεί από τις νοοτροπίες και τις αγκυλώσεις του χθες και αδιαμφισβήτητα δεν μπορεί να εκφράσει τον κόσμο της Κεντροαριστεράς.

Πηγή: tilegrafimanews.gr