Βανδάλισαν την βίλα της κόρης του Πούτιν στην Γαλλία για τον πόλεμο στην Ουκρανία

0
177
βανδάλισαν-την-βίλα-της-κόρης-του-πούτ

Βανδάλισαν την βίλα της κόρης του Πούτιν στην Γαλλία για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ειδήσεις: Ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία και δεν είναι λίγοι αυτοί που εναντιώνονται στην Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα συνέβησαν στην πόλη Biarritz στη Γαλλία, όπου η κόρη του διατηρεί μια υπερπολυτελή βίλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media κάνει μια φωτογραφία που δείχνει ότι η υπερπολυτελής βίλα της κόρης του προέδρου της Ρωσίας έχει γεμίσει από σημαίες της Ουκρανίας. Το σπίτι στην Biarritz άνηκε στον πρώην σύζυγος της κόρης του Βλαντιμίρ Πούτιν, Κιρίλ Σαμάλοφ, και διαθέτει οκτώ κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που έχει γίνει viral, άγνωστοι ζωγράφισαν στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού 10 σημαίες της Ουκρανίας με μπλε και κίτρινη μπογιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η βίλα της Τικχόνοβα βρίσκεται στο στόχαστρο των διαδηλωτών, καθώς πριν από λίγες ημέρες ένας Γάλλος κατάφερε τη διαρρήξει, να φτάσει στο κεντρικό μπαλκόνι και να υψώσει μια σημαία της Ουκρανίας, μετονομάζοντας την υπερπολυτελή βίλα σε «Villa Ukraine».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr