Βασίλισσα Ελισάβετ: Η επιστολή της στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου

0
88
βασίλισσα-ελισάβετ-η-επιστολή-της-στη

Επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση απέστειλε η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Στη σύντομη επιστολή της, η Βασίλισσα Ελισάβετ μεταφέρει στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου τις ευχές της στον λαό της Ελλάδας.

Παράλληλα, η Βρετανή βασίλισσα δηλώνει βέβαιη πως μετά από έναν δύσκολο χρόνο, εξαιτίας της πανδημίας, οι εορτασμοί της παλιγγενεσίας θα φέρουν την υπόσχεση για καλύτερους χρόνους.

Η επιστολή της Βασίλισσας Ελισάβετ αναρτήθηκε μαζί με φωτογραφίες από την παρέλαση, στην οποία παρέστησαν ο πρίγκιπας Κάρολος με τη δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.

Η επιστολή της Βασίλισσας Ελισάβετ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη του Ελληνικού Πολέμου για την Ανεξαρτησία, θα ήθελα να σας μεταβιβάσω Εξοχότατη τα συγχαρητήριά μου, μαζί με τις καλύτερες ευχές για τον ελληνικό λαό. Έπειτα από μια δύσκολη χρονιά, είμαι βέβαιη πως οι εορτασμοί των 200 ετών της ανεξαρτησίας θα φέρουν την υπόσχεση για καλύτερους καιρούς, καθώς ενδυναμώνουν τις θερμές σχέσεις μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και λαών».

Οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να κάνουν τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση του βασιλικού ζευγαριού στο Instagram, με πολλούς να αναφέρονται στην ομιλία του.

«Πανέμορφα. Και τι συγκινητική ομιλία» έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα είναι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τα λόγια αυτά. Είμαι σίγουρος. Ένα μεγάλο αφιέρωμα σε αυτόν». Κάποιος άλλος ανέφερε: «Τι σπουδαίο αφιέρωμα στον δούκα του Εδιμβούργου και στους αείμνηστους γονείς του», με έναν ακόμη να σχολιάζει: «Σκέφτομαι τον δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος γεννήθηκε πρίγκιπας της Ελλάδας».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr