Βγήκε πριν λίγο ώρα για τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !! Λάθη που βγάζουν …μάτια !! ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ LIVE!!!

0
47

Βγήκε πριν λίγο ώρα για τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !! Λάθη που βγάζουν …μάτια !! ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ LIVE!!!

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑ: Λάθη στον τρόπο επανυπολογισμού των συντάξεων που καταβάλλονται σε πρώην υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας, εντόπισε το ΕΝΔΙΣΥ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η «Ώρα των Συνταξιούχων» ανέδειξε το πρόβλημα τονίζοντας ότι σε μηνιαία βάση, οι απώλειες κυμαίνονται από 28 ευρώ έως 122 ευρώ. Τονίστηκε ότι αιτία του λάθους είναι οι επιπλέον εισφορές που κατέβαλλαν οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι, την περίοδο πριν από το 1993, όταν εργάζονταν στην Τράπεζα.

Ζητήθηκε από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ να επιληφθεί του θέματος και να διορθώσει αυτά τα λάθη, χωρίς να χρειαστεί να υποβληθούν εξώδικα και μηνυτήριες αναφορές, όπως έγινε με την περίπτωση των συνταξιούχων της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, που δικαιώθηκαν μετά τις παρεμβάσεις του ΕΝΔΙΣΥ.

Βγήκε πριν λίγο ώρα για τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !! Λάθη που βγάζουν …μάτια !! ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ LIVE!!!

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) έκανε πληρωμές 70,9 εκατ. ευρώ προς τους αγρότες.

Συγκεκριμένα, στις 09/05– 22/05 πληρώθηκαν 73.992 άτομα για διάφορα προγράμματα.

Δείτε το πλήρες ενημερωτικό έγγραφο του Οργανισμού ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Το μεγαλύτερο μέρος των πληρωμών αφορά αποζημιώσεις ήσσονος σημασίας (de minimis), καθώς και κρατικές ενισχύσεις. Επίσης, έγινε η καταβολή των υπόλοιπων της συνδεδεμένης ενίσχυσης για την καλλιέργεια σπόρων προς σπορά (1.219 δικαιούχοι, 2.734.482,01 ευρώ), ενίσχυση για την διατήρηση των παραδοσιακών ελαιώνων σε 3.207 δικαιούχους ύψους 7.713.404,33 ευρώ, ενίσχυση για την καλλιέργεια των γεώμηλων (937 δικαιούχοι ύψους 323.091,59 ευρώ)

Παράλληλα, πληρώθηκαν προγράμματα και δράσεις του ΠΑΑ όπως των νέων αγροτών, οι γενετικοί πόροι, τα σχέδια βελτίωσης κ.ά.

Επίσης, πληρωμές έγιναν για τις τοπικές ομάδες leader, τις ομάδες και οργανώσεις παραγωγών, τεχνική βοήθεια, μεταφορικά Αιγαίου, επενδυτικά προγράμματα (αμπελοοινικά) και προωθητικά προγράμματα (προς τρίτες χώρες), καθώς και επιχειρησιακά προγράμματα (φρούτων, δωρεάν διανομή γάλακτος κ.α).

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ μοιράζει … τα ΠΡΩΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2023-24! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΑΕΕ, EFKA!!

ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ 2023 για ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ – ΟΠΕΚΕΠΕ live!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 30-6-2023 για ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ – ΟΠΕΚΕΠΕ, Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΤΣΠΕΑΘ !


Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr