Βίντεο ΣΟΚ: Δουλέμποροι πέταξαν κορίτσια 3 και 5 ετών από τοίχο 4 μέτρων για να τα περάσουν στις ΗΠΑ

0
27
βίντεο-σοκ-δουλέμποροι-πέταξαν-κορίτ

Βίντεο ΣΟΚ: Δουλέμποροι πέταξαν κορίτσια 3 και 5 ετών από τοίχο 4 μέτρων για να τα περάσουν στις ΗΠΑ-Το βίντεο με τη δράση των δουλεμπόρων και τη συμπεριφορά τους απέναντι σε δύο μικρά κορίτσια στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού προκαλεί σοκ

NEWS -Στο βίντεο φαίνεται ο ένας από τους δουλεμπόρους να πετάει τα δύο κοριτσάκια με καταγωγή από τον Ισημερινό, ηλικίας τριών και πέντε ετών, από έναν τοίχο ύψους τεσσάρων μέτρων στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική υπηρεσία φύλαξης συνόρων (CBP).

Όλες οι ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Την αδιανόητη συμπεριφορά των δουλεμπόρων αντιλήφθηκε μέλος της υπηρεσίας που έλεγχε τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης σε σημείο ελέγχου στην απομονωμένη περιοχή.

«Την Τρίτη το βράδυ ένας πράκτορας της Σάντα Τερέζα αρμόδιος για τις κάμερες είδε έναν διακινητή να ρίχνει δύο μικρά παιδιά από έναν συνοριακό τοίχο ύψους 4 μέτρων» ανακοίνωσε η CBP.

Τα κοριτσάκια μεταφέρθηκαν σε σταθμό του CBP στην Σάντα Τερέζα για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Είμαι σοκαρισμένη από τον απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο αυτοί οι διακινητές πέταξαν χθες το βράδυ από έναν τοίχο τεσσάρων μέτρων αθώα παιδιά», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της περιπολίας Γκλόρια Ι. Τσάβες.

Η Τσάβες διευκρίνισε ότι οι Αμερικανοί συνοριοφύλακες συνεργάζονται με τις μεξικανικές αρχές για να εντοπίσουν τους δράστες.

Οι ΗΠΑ είναι αντιμέτωπες με μεγάλη αύξηση του αριθμού των μεταναστών που φτάνουν στα νότια σύνορά τους: περισσότεροι από 100.000 παράτυποι μετανάστες συνελήφθησαν τον Φεβρουάριο, εκ των οποίων σχεδόν 10.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι και 20.000 μέλη οικογενειών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr