Βόλος: Έδεσε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για φέτος

0
48
βόλος-έδεσε-το-πρώτο-κρουαζιερόπλοιο

Βόλος: Αυλαία για την κρουαζιέρα σήμερα στον Βόλο, με το Europa 2 να είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που δένει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Τα μηνύματα που καταφθάνουν είναι πολλά και αισιόδοξα για τη φετινή τουριστική περίοδο, σε ένα κλάδο που επλήγη στο σύνολό του από την πανδημία του covid-19.

H ώρα ήταν 8 το πρωί όταν κατέφθασε και έδεσε στις προβλήτες του λιμανιού του Βόλου το Europa 2, εν μέσω πανηγυρικής ατμόσφαιρας. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, το κρουαζιερόπλοιο, με σημαία Μάλτας, έφερε στον Βόλο 316 τουρίστες, κυρίως Γερμανούς και Αυστριακούς, αλλά και 325 άτομα πλήρωμα.

Στην υποδοχή που έγινε στο Εuropa 2 και στους επιβάτες του, η πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, Βίκυ Μήτρου, αφού καλωσόρισε τους επιβαίνοντες τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά, η χρονιά θα είναι θεαματικά καλύτερη και ο Βόλος είναι ένα ασφαλές λιμάνι που τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ακυρώσεις αφίξεων κρουαζιερόπλοιων, αλλά αντιθέτως να έχουμε προσθήκες και νέων αφίξεων που προς το παρόν δεν ήταν εντός προγράμματος».

Οι εκατοντάδες τουρίστες επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία, άλλοι κατευθύνθηκαν σε τουριστικά αξιοθέατα του Βόλου και του Πηλίου και άλλοι μετέβησαν στα Μετέωρα. Το Εuropa 2 θα αποπλεύσει από τον Βόλο στις 8 το βράδυ με προορισμό το λιμάνι της Ρόδου.

Οι εικόνες είναι από το taxydromos.gr

newsbeast.gr

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr